27 Ιουνίου 2011

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

http://1.bp.blogspot.com/-C74kVOdfOw0/TZnrOvLnwpI/AAAAAAAAO2U/Ohk-SgR-amg/s1600/MARGARITIS%252811%2529.jpgΙδιαίτερα προσβλητική και απαξιωτική ήταν η συμπεριφορά του ανήμπορου και ανίκανου πρωθυπουργού, να μην παρευρεθεί στην τελετή έναρξης των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics – Αθήνα 2011 που γίνονται στη χώρα μας.

Έδειξε φοβία για την ενδεχόμενη στάση του κοινού που θα ήταν στους αγώνες και προτίμησε να κρυφτεί, από το να εκπροσωπήσει την πατρίδα μας. Άραγε που είναι ο πατριώτης πρωθυπουργός που θα ενδιαφερθεί για τα συμφέροντα της χώρας του;

Στην τελετή έναρξης όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην πολιτική ηγεσία της χώρας, που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ένοιωσα οργή και αγανάκτηση, όταν είδα ότι απουσίαζε ο πρωθυπουργός από το κορυφαίο γεγονός, που ίσως αποτελεί και την καλύτερη προβολή – διαφήμιση για την Ελλάδα μας.

Το αναπηρικό κίνημα έχει την ανάγκη υποστήριξης όλων των υγιών δυνάμεων της χώρας. Είναι αδιανόητο να τους προσβάλει ο πρωθυπουργός και να επιδεικνύει τέτοια αδιαφορία απέναντί τους. Στέκομαι δίπλα τους με σεβασμό και προτρέπω όλους τους αγανακτισμένους πολίτες να έρθουν κοντά στα ΑΜΕΑ.

Το δικαίωμα στη ζωή και στις ευκαιρίες αφορά όλους τους πολίτες. Δεν επιδέχεται εξαιρέσεις.

Το αναπηρικό κίνημα θα απομονώσει και θα τιμωρήσει όσους το απαξιώνουν.

Ας αισθανθούμε πρωταθλητές με τους πρωταθλητές.

Δεν θέλουμε τέτοιους πολιτικούς, που αδυνατούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. Δεν μας αξίζουν πολιτικοί κατώτεροι των περιστάσεων, που δειλιάζουν να κυκλοφορήσουν γιατί φοβούνται την οργή του κόσμου.

Ένοιωσα ιδιαίτερα περήφανος και πατριώτης πολιτικός, που είμαι ο μοναδικός πολιτικός εθελοντής στους παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που γίνονται στη χώρα μας.

Ελπίζω σύντομα να βρούμε και τον πατριώτη πρωθυπουργό που θα βάζει πάνω απ’ όλα την Ελλάδα μας!

Το ΄΄ΆΡΜΑ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ΄΄ θα κάψει κάθε τι παρωχημένο, μικροκομματικό και ξεπερασμένο.

Κωνσταντίνος Σ. Μαργαρίτης
Δημοσιογράφος
www.kmargaritis.gr