29 Ιουνίου 2011

Μ' αρέσει ο τίτλος του STAR: "Αθανασιάδης: Δεν διευκρίνισε αν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο"

http://static.madata.gr/files/athanasiadis_499045615.jpgΜ' αρέσει που πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα να μην ψηφίσει ο Αθανάσιάδης ή ο Κουρουπλής το Μεσοπρόθεσμο!!! Καλά που ζούνε όλοι τους; Υπάρχει περίπτωση τα ΠΑΣΟΚόσκυλα να σπάσουν το νόμο της Μαφίας; Όχι πείτε μου μοιάζει ή δεν μοιάζει το άτομο με μαφιόζο στα έργα; Μόνο αν πάσχει από Αλτσχάιμερ μπορεί να ψηφίσει όχι...

Διαβάστε και τη γιούχα που έφαγε ο Αθανασιάδης από τους άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:: Τον γιουχάϊσαν και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να το καταψηφίσει και να χάσουν την κουτάλα:

Χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα ψηφίσει ή όχι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα έκλεισε την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο Α. Αθανασιάδης.

Μετά την έντονη αποδοκιμασία των υπολοίπων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που τον γιουχάιζαν έντονα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της προέδρου, ο κ. Αθανασιάδης καθυστέρησε την ομιλία του, ο χρόνος του τελείωσε και... δεν διευκρίνισε τι θα κάνει!

«Μελέτησα το Μεσοπρόθεσμο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει το κράτος στα χέρια του το καζίνο. Το κράτος όμως πρέπει να έχει επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας. Όπως είναι η ΔΕΗ. Κάθε χρόνο παράγει περισσότερα κέρδη από όσα θα είναι η τιμή πώλησης της» είπε ο κ. Αθανασιάδης.

Πάντως, ούτε ο κ. Κουρουμπλής ξεκαθάρισε τι θα κάνει κατά την διάρκεια της ομιλία του...

«Ναι» στο μεσοπρόθεσμο, γιατί… δεν μπορούν να το ρισκάρουν!

Εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, δήλωσαν σε κανάλια και ραδιόφωνα ότι ίσως το νέο πρόγραμμα είναι άδικο, αλλά σήμερα από το βήμα της Βουλής οι κ.κ. Σαλαγιάννης και Ρομπόπουλος δήλωσαν ότι θα υπερψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.

«Θα ψηφίσω …Δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο», είπε ο κ. Σαλαγιάννης.

«Δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου ούτε την ΕΕ», είπε ο Ρομπόπουλος, δηλώνοντας ότι και αυτός θα το υπερψηφίσει.