20 Ιουνίου 2011

TO ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠO

Αυτό πρέπει να συνδυασθεί με τα εξής:

1. Το 1855 σε συνομιλία Τσάρου Νικολάου Α με τον Άγγλο Πρέσβυ ακούγεται το εξής «Ποτέ δε θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη» (Λογική του Ανατολικού Ζητήματος)

2. 1953-1973, η Ελλάς αναπτύσσει ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8% και ετήσια αύξηση Ιδιωτικών επενδύσεων 10%

3. Η Ευρώπη όλη μιλά για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα». Η Ελλάς δεύτερη χώρα σε ανάπτυξη μετά την Ιαπωνία. Η ελληνική Ναυτιλία ΠΡΩΤΗ στον Κόσμο!

4. Το 1975 ο Ανδρέας Παπανδρέου αρχίζει από την Αμερική να καταριέται το «Μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο» και εξαπολύει μύδρους εναντίον των Ελλήνων εφοπλιστών.

5. Ο Καραμανλής (ο επιλεγόμενος ...Εθνάρχης) βλέπει ότι με την τακτική του αυτή ο Ανδρέας προσελκύει τις ψήφους της αριστεράς και (άκριτος Μίμος κατά συνήθεια) ασπάζεται και αυτός τον ...Σοσιαλισμό.

6. Για να δείξει τα φιλολαϊκά του αισθήματα το 1975 διώκει δύο επενδυτικά κανόνια με διεθνές βεληνεκές: τους Νιάρχο και Ανδρεάδη (και κατόπιν και άλλους) οι οποίοι απέρχονται εξ Ελλάδος.

7 Ακούγεται τότε διεθνώς «ούτε δραχμή πλέον στην Ελλάδα»- ΑΜΕΣΩΣ, επί ...«Εθνάρχη» η αναπτυξη πέφτει (1975-1980) στο 3,5% και οι Ιδιωτικές επενδύσεις στο ...0.6%!

8. Το 1981 ο ελληνικός λαός φέρνει στην εξουσία τον Ανδρέα Π. οπότε 1981-1990 η ανάπτυξη πέφτει στο 1,5% και οι Ιδιωτικές επενδύσεις παραμένουν στο 0,6%!! Παραλλήλως κηρύσσει πογκρόμ εναντίον του «μεγάλου ντόπιου και ξένου κεφάλαιου» και διαλύει όλες τις βιομηχανίες που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται στην Ελλάδα.

9, Τότε εξαπολύεται ο Τσοβόλας με την εντολή να τα «δίνει όλα» τα οποία ήσαν ΟΛΑ δανεικά (βλ. το Συν. σχεδιάγραμμα ανόδου του χρέους από 1981-1990).

10. Φεύγει ο Ανδρέας εν μέσω σκανδάλων και ερειπίων και έρχεται ο Μητσοτάκης ο οποίος, έχοντας αντιληφθεί την λαϊκή επιτυχία του Ανδρέα με το «ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ» επαυξάνει αφειδώς τον δανεισμό για ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.

11. Έρχεται τελικώς ο Σημίτης με το όνειρο των Ολυμπιακών και την βοήθεια της Goldman Sachs, για να διακοσμήσει την Μαριωρή με το φερετζέ των Ολυμπιακών κατόπιν συνδυασμού δανεικών και μιζαδόρων!!! κ.ο.κ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεσις του 1. ανωτ με τα επόμενα μέχρι 11 είναι «απλώς» ...συμπτωματική;;; Ενυπάρχει συνειδητή προδοσία;;; Έχει με αυτά καμία σχέση το Γουδί;;; NO COMMENTS+.

Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Geneva

ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΗ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ή μάλλον από ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1855!!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, όπου αποκαλύπτεται προσφάτως ότι η CIA ετοίμαζε δολοφονία του εσχάτου Καραμανλή που αγνοών την Λογική του Ανατολικού Ζητήματος αρχίζει την προσέγγιση προς την Αγία Ρωσία. !!! ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΝ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.