18 Ιουνίου 2011

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ",ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΣTON Χ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ,ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δελτίο "ειδήσεων" του φιλομνημονιακού Άλτερ,την Πέμπτη 16 Ιουνίου: Καλεσμένος είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, σύμβουλος του Σαμαρά. Παρατηρείστε τα όσα ακούγονται σχετικά με τον όρο για κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου που έθεσε ο Πρόεδρος της Ν.Δ, προκειμένου να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλον Πρωθυπουργό, από τον Τζέφρυ Παπανδρέου:



Ο γνωστός τηλεκριτής των πάντων,Νικολάκης Χατζηνικολάου,"απορεί και εξίσταται" που τέθηκε ένα τέτοιο θέμα,ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει "μας ενδιέφερε να περάσουμε τη νύχτα"!!!Από κοντά του και η γνωστή πασοκοκατίνα Κάτια Μακρή,χαζογελάει και ψελλίζει πως "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ"!

Παρά την ειρωνική και επιθετική στάση των δημοσιοκάφρων,μόλις τέθηκε το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης,ο Λαζαρίδης είπε το αυτονόητο:Πως δηλαδή,δεν είναι δυνατόν με την παρούσα οικονομική κρίση η Ελλάδα να ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ και να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση!

Αυτή είναι η αλήθεια,όσο κι αν δεν αρέσει στα πασοκομπουκωμένα παπαγαλάκια και λαθρομεταναστολάγνους της "προόδου",στο Άλτερ-που χρωστάει εκατομμύρια δεξιά κι αριστερά-κι αλλού!

Κι αν το αμφισβητούν,ας πάνε-ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ-στο Κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές που έχουν καταστραφεί από την λαθρομετανάστευση,να ρωτήσουν τους κατοίκους που μένουν εκεί!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html