Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Οι Εβραίοι έχουν μεταβιβάσει στον ΓΑΠ και τις δικαστικ αρμοδιότητες: Στον εισαγελέα ο πλοίαρχος του "Audacity of Hope"Συνελήφθη σήμερα το πρωί από προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, της λιμενικής Αρχής Πειραιά, ο 60οκτάχρονος αμερικανός πλοίαρχος, του υπό αμερικανική σημαία σκάφους «Audacity of Hope», το οποίο απέπλευσε παράνομα χθες από το Πέραμα με προορισμό την Γάζα, στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε (=κομμάντο, δακρυγόνα αυτόματα κ.λπ για τα οποία κανένας δεν έκανε κουβέντα) από σκάφος του Λιμενικού και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω.

Ο πλοίαρχος οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πειραιά και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, βάσει των άρθρων 234 του Κοινού Ναυτικού Δικαίου και 306 του Ποινικού Κώδικα. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται μέχρι να επαναπροσαχθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Το συγκεκριμένο πλοίο ανήκει στον στολίσκο «Ενα καράβι για τη Γάζα» , μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες, με πέντε ακόμη πλοιάρια. Εξ αυτών, τρία βρίσκονται στον Πειραιά, δύο στην Κρήτη και ένα στην Κέρκυρα. Τα πλοιάρια είχαν προγραμματίσει να αποπλεύσουν χθες για τη Γάζα, κάτι που δεν έγινε, μετά την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, με την οποία απαγορεύτηκε ο απόπλους όλων των πλοίων με ελληνική ή ξένη σημαία από όλα τα ελληνικά λιμάνια προς την θαλάσσια περιοχή της Γάζας.


1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΑΠ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ. Ο ΓΑΠ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΧΑΡΙΣΜΑ". Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΣΑΝΤ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟΝ ΧΙΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ ΙΑΧΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή