14 Ιουλίου 2011

Πετσάλνικος ψάχνει για μακάκες: Κάλεσε τον απόδημο Ελληνισμό να ενεργοποιηθεί για την υπέρβαση της κρίσης δηλ. να κάτσει σαν αγελάδα να τον αρμέξουμε

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicb-hbECieCr1pzBsS2Lr4TxosYm-g-dQM6NNWtF1vfI-jEAcIxhonGX-Xn7iMmWgamHCBL1-iG-sVfUHMcRNeeWbnwFl87LoGIiugGP_L763ZaxmyZtx0ETHc-HqLSPme92sb8B28AeU/s400/%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2582.jpgΚάποιος πρέπει να είπε στο Πετσάλνικο ότι οι Έλληνες ομογενείς είναι κάργα μαλάκες... αλλιώς δεν εξηγείται ότι τους κάλεσε να βοηθήσουν για να βγούνε τα λαμόγια από τη φάκα! Το ότι τους τους θεωρεί κάργα μακάκες φαίνεται απ' ότι τους ζητάει να βοηθήσουν χωρίς να έχουν λόγο και άποψη μιας και δεν τους επιτρέπει να ψηφίζουν γιατί φοβάται το εθνικό τους φρόνημα.

Φίλε Πετσάλνικε πέρασαν οι εποχές όπου τα κορόϊδα έφερναν το υστέρημά τους στην Ελλάδα και συνέβαλαν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της χώρας... ειδικά δε από σένα δεν πρόκειται να πειστούν γιατί ξέρουν ότι αν στις χώρες που ζούνε ο Πρόεδρος της Βουλής είχε πιαστεί με παράνομη πισίνα (εδώ και εδώ) και έλεγε "δεν ήξερα ότι έπρεπε να τη δηλώσω όταν την έχτιζα" , θα είχε πάει σπίτι του και τις εκκλήσεις προς τους ομογενείς θα τις έκανε από τον καναπέ του και όχι από τη θέση του Προέδρου της Βουλής... αν τους το 'λεγε κανας Μαγγίνας μπορεί και να τον άκουγαν... αυτός τουλάχιστον πήγε σπίτι του όταν αποκαλύφθηκαν οι παρανομίες του.

Διαβάστε και τι είπε ο "Πρόεδρος" της Βουλής:

Εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα, χαρακτήρισε τον απόδημο Ελληνισμό ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, καλώντας τον ταυτόχρονα να ενεργοποιηθεί υπέρ της χώρας.

«Αποτελεί χρέος όλων να συνεισφέρουν, με κάθε τρόπο, στην υπέρβαση της κρίσης και στη δημιουργία μιας νέας προοπτικής, με οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη», υπογράμμισε κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.

«Η διεθνής δικτύωση, τεχνογνωσία, επιχειρηματικότητα και οι δυνατότητες δημόσιας και πολιτικής παρέμβασης των Ελλήνων της διασποράς, θα μπορούσε να συμβάλλει τα μέγιστα για την ταχύτερη ανάκαμψη από την οικονομική κρίση», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε:

«Εκπροσωπείτε από τη μια τις νέες σας πατρίδες και από την άλλη όμως αισθάνεστε και ενεργείτε και ως πρεσβευτές διπλής ταυτότητας. Τα προσωπικά σας επιτεύγματα αποτελούν απάντηση στη μεμψιμοιρία και την απαξίωση».