02 Ιουλίου 2011

Παπουτσής-Λιμενικό: Αποτρέψαμε τον απόπλου του πλοίου για τη Γάζα γιατί είχε τεχνικά προβλήματα και δεν ήταν ασφαλές!!!!

Λες και απευθύνεται σε ηλίθιους ο άνθρωπος, που έχει ηθικά στην πλάτη του τους 82 νεκρούς του ΣΑΜΙΝΑ, μας λέει ότι ενδιαφέρθηκε για την ασφάλεια όσων επέβαιναν στο «AUDACITY OF HOPE» για τη Γάζα και έκανε καταδρομική επιδρομή προκειμένου να τους φέρει πίσω στον Πειραιά για να μην πνιγούνε στο δρόμο!!! Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;

Διαβάστε και την ανακοίνωση του Λιμενικού:

Αποτροπή παράνομου απόπλου πλοίου υπό ξένη σημαία με προορισμό τη Γάζα

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση σκαφών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής απετράπη σήμερα απογευματινές ώρες ο απόπλους με προορισμό τη Γάζα του πλοίου «AUDACITY OF HOPE» σημαίας Η.Π.Α.

Το πλοίο απέπλευσε παράνομα χωρίς άδεια απόπλου της Λιμενικής Αρχής από Ναυπηγείο της περιοχής Περάματος και ενώ εκκρεμούσαν προς αποκατάσταση ουσιώδεις ελλείψεις στον Τομέα της Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας.

Το εν λόγω πλοίο αρχικά ακινητοποιήθηκε από πλωτά του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και εν συνεχεία συνοδευόμενο οδηγήθηκε ασφαλώς στον λιμένα Κερατσινίου, όπου και θα επιβληθούν κατά των υπευθύνων οι προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία κυρώσεις.