22 Ιουλίου 2011

ΓΑΠ ο πρώτος πρωθυπουργός γλάστρα στην ιστορία της Ελλάδος: Εξέφρασε την ικανοποίησή του επειδή θα χειριστεί η ΕΕ το "σχέδιο Μάρσαλ"!!!

[Το κείμενο είναι του ΑΠΕ του πρασινοφρουρού Μάτσικα οπότε πάρτε μια πρόγευση για το τι πανηγύρια θα ακούσετε αύριο από Τρέμη, Τσίμα, Λιαρέλη, Χατζηνικολάκη... μιλάμε για γελοιότητες από την πρώτη παράγραφο με το ρεκόρ του ΓΑΠ:]

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας εκκλήθη να δώσει συνέντευξη από κοινού με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και παρουσία των κορυφαίων διεθνών δικτύων της υφηλίου, ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε τη συλλογική προσπάθεια των εταίρων για την άρση του αδιεξόδου στο ελληνικό ζήτημα.

Όπως ανέφερε, «έχουμε ένα πακέτο που διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και το οποίο ελαφρύνει το βάρος στον ελληνικό λαό». Είμαστε ένας περήφανος λαός, συνέχισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας πως η λύση που εδόθη από τη Σύνοδο Κορυφής των «17», «μας δίδει το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές, να προωθήσουμε ένα πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων εργασίας».

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τη συγκρότηση της «task force» που θα χειριστεί το «ελληνικό πρόγραμμα Μάρσαλ».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η απόφασή των ηγετών αποτελεί «μήνυμα στήριξης στον ελληνικό τραπεζικό τομέα» και συνιστά την ευρωπαϊκή απάντηση στην κρίση.