18 Ιουλίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpL94VqkU9eSA-veiJMWbuPlsXyL7-AZfS_RhDWmE-u0fw__2AHqiFug76sDhzOINh4blI_HvN7BMhhnVRDAleb8_0ORBekmN9wS4bytKjtVbYBp0lFElUV2WGWa17ytU8RY3FesTl_Gq4/s400/karasmanis.jpgΟ Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, κατέθεσε στη Βουλή υπόμνημα των Σωματείων Ιδιοκτητών Ταξί Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», Γιαννιτσών «Άγιος Χριστόφορος», Αριδαίας «Ραδιοταξί Ερμής» και Σκύδρας «Ραδιοταξί Φίλιππος» προς τους αρμοδίους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Οικονομικών σχετικά με την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου στη λειτουργία των Επιβατικών Δημόσιας Χρήσης αυτοκινήτων σύμφωνα με τον Ν. 3919/2011 με τον οποίο καταργούνται όλοι οι αδικαιολόγητοι περιορισμοί στην πρόσβαση οποιουδήποτε επαγγέλματος

Όπως επισημαίνεται στο υπόμνημα που κατέθεσε ο Βουλευτής, οι Διοικήσεις των Σωματείων Ιδιοκτητών Ταξί του Νομού Πέλλας αποδέχονται τις προτάσεις του σχεδίου νόμου του προηγούμενου Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Ρέππα προτείνοντας παράλληλα συγκεκριμένες βελτιώσεις.

Ο Γιώργος Καρασμάνης τονίζει ότι το ταξί αποτελεί ειδικό μέσο μεταφοράς με σκοπό την εξυπηρέτηση και παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες. Ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματα των Σωματείων Ιδιοκτητών Ταξί του Νομού Πέλλας προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική αναβάθμιση κι εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των Επιβατικών Δημοσίας Χρήσης αυτοκινήτων, ώστε ο κλάδος να εξέλθει από την αβεβαιότητα και απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει.