13 Ιουλίου 2011

Εξέγερση εναντίον του Τατούλη!!-Γ. Δέδες (αντιπερ.Κορινθίας): Υπάρχει ζήτημα δημοκρατικής οργάνωσης και λειτουργίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου

«Η παραίτηση του εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη, αποτελεί πολιτική πράξη βαρύνουσας σημασίας, με άμεση αναφορά στη συνοχή της παράταξης "Νέα Πελοπόννησος". Αναδεικνύει ταυτόχρονα, με εμφαντικό τρόπο, το ζήτημα της δημοκρατικής οργάνωσης και λειτουργίας των συλλογικών και ατομικών οργάνων της περιφέρειας Πελοποννήσου», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, στον τοπικό Τύπο με αφορμή την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

Ο κ. Δέδες τόνισε, ότι «η προσπάθεια να συνδυαστεί η παραίτηση με δήθεν "εξυπηρέτηση συμφερόντων", δε χρειάζεται αντίκρουση. Αδιάψευστος μάρτυρας του ανεπίληπτου ήθους και της πολιτικής εντιμότητας του Χρήστου Μαλαπάνη, αποτελεί η επί τρεις δεκαετίες διαδρομή του στο δημόσιο βίο. Προβάλλει, ωστόσο, επιτακτική η ανάγκη για ευρύ και ειλικρινή διάλογο, που θα καταλήξει σε γρήγορες αποφάσεις για την αποκατάσταση του κύρους, της δημοκρατικής και εύρυθμης λειτουργίας των περιφερειακών οργάνων», πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.