15 Ιουλίου 2011

Η ικανότητα Βενιζέλου, να μιλάει και να μην καταλαβαίνεις τι λέει, περνάει τώρα και στους Νόμους

http://images.inews.gr/143/oraios-o-beny-tis-paparies-papakonstantinou-prepei-na-tis-fortothei-i-nd-leei.jpgΤο ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος επαναφέρουν τα φρουτάκια και νομιμοποιούν το ιντερνετικό στοίχημα... αλλά έχουν πάντα στο μυαλό τους την "προστασία των παιχτών από την υπερβολική στοιχηματική δραστηριότητα και τη συγκράτηση των παιζόμενων ποσών σε λογικά επίπεδα".. όλα αυτά αφού εγκαταστήσουν 35.000 ηλεκτρονικά φρουτάκια στην επικράτεια και δώσουν και 15-20 άδειες για τυχερά παιχνίδια και στοίχημα μέσω διαδικτύου!

Διαβάστε τι προβλέπει ο Νόμος που έφερε χθες ο Βενιζέλος στη Βουλή κι αν καταλάβετε τι θέλει να πει και πως θα επιβάλλει αυτές τις αρλούμπες με τις προπληρωμένες κάρτες ειδικά στο ιντερνετ... ε τότε η περίπτωσή σας είναι σοβαρή και πρέπει να σας δει γιατρός, γιατί νορμάλ άνθρωπος αποκλείεται να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής:

"Στα τυχερά παιχνίδια θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον όσοι έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, ενώ το ίδιο όριο ηλικίας θα ισχύσει και στα καζίνο. Το κόστος συμμετοχής κάθε παίκτη καθορίζεται από 0,10 έως 2 ευρώ, ώστε να παραμένουν τα παιζόμενα ποσά και τα κέρδη σε ανεκτά επίπεδα [Δηλ. μετά τα 2 ευρώ ποιος θα απαγορεύει στον παίκτη να παίξει και να χάσει άλλα 2 και άλλα 2 κ.λπ]. Η πληρωμή του ποσού της συμμετοχής γίνεται είτε με την εισαγωγή χρήματος στα παιγνιομηχανήματα, είτε με την επανεπένδυση μονάδων κέρδους, είτε με τη χρήση προπληρωμένης κάρτας, με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ταυτοποίηση του παίκτη [Πως ταυτοποιείται ο παίκτης όταν ρίχνει ένα κέρμα των 2 ευρώ στο μηχάνημα; Απ' το δακτυλικό αποτύπωμα;... κι αν φοράει γάντια :) Θα πρέπει να βάλει την κάρτα του στο μηχάνημα; Κι αν βάλει την κάρτα του καφετζή;]. Η παροχή πίστωσης ή έκπτωσης στους παίκτες απαγορεύονται απολύτως [πως θα ξέρει ο Βενιζέλος από το Υπουργείο αν ο βοσκός στην κολοπετινίτσα παίζει με δικά του λεφτά ή δανείστηκε από τον καφετζή για να παίξει; Θα παρακολουθεί με κάμερες τους χώρους που έχουν φρουτάκια;], με στόχο την προστασία των παικτών από υπερβολική στοιχηματική δραστηριότητα και τη συγκράτηση των παιζόμενων ποσών σε λογικά επίπεδα [την άσπρη ποδιά με τα δεμένα μανίκια στην πλάτη ή τις χειροπέδες, τις σκέφτηκε για την προστασία των παικτών απ'την υπερβολική δραστηριότητα; Καλή λύση θα ήταν].

[Όποιος καταλάβει τι θέλει να πει με την επόμενη πρόταση ο ποιητής είναι τσίφτης:]

Απαγορεύεται, επίσης, το μέγιστο ποσό που μπορεί να χάσει ο παίκτης να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό συμμετοχής του στο τυχερό παιχνίδι [Αφού παραπάνω λέει ότι θα μπορεί να παίξει κάποιος με προπληρωμένη κάρτα ή ρίχνοντας κέρματα στο μηχάνημα... αν κάποιος ρίξει 2 ευρώ και τα χάσει ποιος του απαγορεύει να ρίξει άλλα δύο; Θα τον αναγνωρίζει το μηχάνημα από την ίριδα του ματιού και δεν θα δέχεται το δίφραγκο; Ή θα τον λοξοκοιτάει ο Προπατζής ή ο καφετζής και μόλις χάσει το δίφραγκο θα του λέει: "Εεεεεεπ έχασες το μέγιστο ποσό συμμετοχής σου, απαγορεύεται να χάσεις παραπάνω" και ο παίκτης θα λέει "Σε παρακαλώ, άσε με να ρίξω ένα δίφραγκο ακόμα και θα κερδίσω"... σοβαρός είναι αυτός που έγραψε τέτοιε μπαρούφες;].

Ο παίκτης πρέπει να έχει ατομική κάρτα ["Γειά σας βγαλτε μου μια κάρτα για να παίξω ένα δίφραγκο"... ], μέσω της οποίας θα εξακριβώνονται η ηλικία, ο ΑΦΜ, οι χρηματικές ροές, ο χρόνος συμμετοχής, τα ενδεχόμενα μέγιστα ποσά ανά ημέρα ή μήνα και όλα τα αναγκαία στοιχεία αυτοπροστασίας των παικτών [Από τον υπερβολικό αυνανισμό αυτών που γράφουν αυτά τα ανεφάρμοστα πράγματα, ποιος θα μας προστατεύσει;]. Παράλληλα, θα διευκολύνεται ό έλεγχος των αδειούχων και των παρόχων.