05 Ιουλίου 2011

Β. Παπαγεωργόπουλος, για την προφυλάκιση του τέως γ.γ. του Δήμου, Μιχάλη Λεμούσια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyy-fuAXUsRxKyYWFJUQ2qnuw6kZQ5F5yGBExmPqwgCB2INcCOnCJI67zBHosUth3PO7SnxP4K79fhD5-zWPhBl89QC57b2R4p7VCp74CXMZoPv0Oen0Rr6S-j9Q_fEbRY7AnxU4HjuRtW/s1600/papageorgopoulos03.jpgΣτους λόγους της προφυλάκισης του τέως γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Λεμούσια, αναφέρθηκε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της ΤΕΔΚ του νομού, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

«Δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι πριν από 1,5 χρόνο ψηφίστηκε νόμος βάσει του οποίου εάν ο κατηγορούμενος ενοχοποιήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο, τότε μειώνεται δραστικά η ποινή του», είπε ο κ. Παπαγεωργόπουλος και τόνισε πως, με βάση τα παραπάνω, είναι διαφανή τα κίνητρα του επίορκου πρώην υπαλλήλου του Δήμου, Παναγιώτη Σαξώνη, που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση του οικονομικού σκανδάλου του Δήμου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, ο Μιχάλης Λεμούσιας βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και 20 ημέρες, «με μόνη την κατηγορία ενός τελείως αναξιόπιστου ανθρώπου, που έχει παραδεχτεί τις εγκληματικές του πράξεις εδώ και τριάμισι χρόνια και θυμήθηκε για πρώτη φορά τον τέως γενικό γραμματέα στην τρίτη κατάθεσή του, 16 μήνες μετά την αποκάλυψη της δράσης του από τη διοίκηση του Δήμου».