27 Ιουλίου 2011

Στη Νορβηγία κατασκεύασε το σύστημα τον πρώτο "ακροδεξιό" του Σωλήνα

http://1.bp.blogspot.com/-VtZ5AMdwFqM/Ti3KyO51phI/AAAAAAAAMBw/YkOpGHyMtSM/s400/store_utoya.jpgΟι επικυρίαρχοι έχουν στη πάντα στη διάθεσή τους το κατάλληλο αντίδοτο για την κάθε περίπτωση. Για την ανατροπή των πλουσίων Χριστιανών Ορθόδοξων Τσάρων της Ρωσίας … δημιουργήθηκε το κατάλληλο «αντίδοτο» … δηλαδή … ένας στρατός άθεων φτωχών κομμουνιστών που χρηματοδοτήθηκε από τους επικυρίαρχους μέσω ενός δικτύου εβραίων (Parvus, Lenin, Trotsky).

Ένας λιμός που προκλήθηκε με τη δημιουργία τεχνητής έλλειψης σιτηρών και η αφθονία όπλων που χρηματοδοτήθηκε από τους γνωστούς τραπεζίτες με έδρα τη Γερμανία … ανέτρεψαν δια της βίας το τσαρικό καθεστώς με κόστος εκατομμυρίων ανθρώπινων ζωών για τις οποίες φυσικά κανένας ποτέ δεν δικάστηκε. Κι έτσι εξαφανίστηκαν τόνοι χρυσού , έργα τέχνης, κειμήλια κλπ. Όμως με τον καιρό και την έλευση του Στάλιν φαίνεται ότι οι επικυρίαρχοι έχασαν τον έλεγχο της έγχρωμης επανάστασης στη Σοβιετική Ένωση κι έτσι χρηματοδότησαν τον τρελό που λεγόταν Χίτλερ για να επιτεθεί στη Λευκή Αρκούδα. Μία χρεοκοπημένη Γερμανία που χρωστούσε ήδη πολλά από το Α’ ΠΠ βρέθηκε ξαφνικά με ατελείωτη χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει μία τεράστια και πανάκριβη πολεμική μηχανή που θα δημιουργούσε ΝΕΑ ΧΡΕΗ και ΝΕΑ ΚΕΡΔΗ στους επικυρίαρχους.

Η Λευκή Αρκούδα όμως άντεξε μέχρι που μία σειρά περιφερειακών έγχρωμων επαναστάσεων και ο συνεργάσιμος Γκορμπατσόφ παρέδωσαν στους επικυρίαρχους τον έλεγχο ολόκληρων πρώην Σοβιετικών χωρών .

Στο πρόσφατο παρελθόν για τη Ρωσία ειδικά χρειάστηκε ένα ακριβοπληρωμένο στρατιωτικό πραξικόπημα κι ένας Γιέλτσιν ( με πατέρα αντι-κομμουνιστή) προκειμένου ο τεράστιος πλούτος (βλ.Σιβηρία) της π.Σοβιετικής Ένωσης να περάσει με συνοπτικές διαδικασίες και πάλι στα χέρια Ολιγαρχών Εβραικής καταγωγής .

Για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια , που ήταν γνωστό ότι είχε καλές σχέσεις με την εκκλησία, που αισθάνονταν περήφανος για τον Ελληνισμό και που ήταν φίλος με τον Κεντέρη που τόλμησε να αγχώσει τα μεγάλα συμφέροντα … το «αντίδοτο» θα έπρεπε να φέρει χαρακτηριστικά αθεϊστικά και διεθνιστικά ώστε να μην καταλάβουμε ΠΟΙΟΣ βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία του και ποια η οικονομική του σχέση με μεγάλες εφημερίδες των οποίων η πελατεία άρχισε να προτιμάει το Τρωκτικό.

Για τον Murdoch επιλέχθηκε για «αντίδοτο» μία δοκιμασμένη και κλασική συνταγή … σεξ και «αδιευκρίνιστος» θάνατος. Παρόμοια η συνταγή με αυτή για τον Μπερλουσκόνι που είχε δοκιμαστεί και στον παλαιότερο gentile Μεγιστάνα των ΜΜΕ William R. Hearst που επίσης τόλμησε να μιλήσει για τους επικυρίαρχους στο Hollywood ήδη πριν τον Β’ ΠΠ.

Στη Νορβηγία όμως … έχουμε ένα παράδοξο.

Μία περίπτωση καθόλου συνηθισμένη. Έχουμε μία σοσιαλιστική κυβέρνηση που όμως είναι εχθρική απέναντι στο δημιούργημα των επικυρίαρχων που λέγεται Ισραήλ! Και αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!

Δεν επιτρέπεται σοσιαλιστής που υποτίθεται γαλουχήθηκε με τις φαντασιώσεις του εβραϊκής καταγωγής Karl Marx να σκέφτεται ότι το Ισραήλ μπορεί να έχει άδικο στη γενοκτονία των Παλαιστινών. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάποιον που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ιδεολογία για να κάνει πολιτική καριέρα.

Ο Κώστας Γαβράς θα μπορούσε να μας μιλήσει για την εμπειρία του από την ταινία του HANNA K που τόλμησε να ΜΗΝ υποστηρίξει το Ισραήλ.

H εταιρία UNIVERSAL όχι μόνο δεν διαφήμισε την ταινία του αλλά του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει ακόμα και τα trailer που είχαν ετοιμάσει για τη προώθησή της ταινίας. Τόσο κακό και θανάσιμο είναι να αμφισβητήσεις το ΔΙΚΙΟ των Εβραίων. Ελέγχουν όλες τις δήθεν «ανθρωπιστικές» οργανώσεις … ανθρωπίνων δικαιωμάτων κι έτσι μπορούν να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τα μέλη όσων οργανώσεων δεν ελέγχονται και δεν υπακούν στις εντολές τους. (βλ. Επίθεση στον Στόλο της Ελευθερίας για τη Γάζα)

Η Νορβηγία όμως χρειαζόταν μία ειδική περιποίηση καθώς για να επιτεθεί κανείς σε ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ θα πρέπει να είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ δηλαδή περίπου ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ. Αλλά επειδή οι Χιτλερικοί είναι αντισιωνιστές … χρειαζόταν ένα εντελώς διαφορετικό «μίγμα» ιδεολογικής τρέλας που να δικαιολογεί την φιλοσιωνιστική επίθεση σε σοσιαλιστική κυβέρνηση!

Μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήθηκε το «αντίδοτο» εκ του μηδενός.

Μία απίστευτη «συνταγή» ακροδεξιού με τις κατάλληλες αναλογίες που θα «παρέδιδε το μήνυμα» στην αντισιωνιστική κυβέρνηση της Νορβηγίας !

Έτσι γεννήθηκε ο πρώτος «ακροδεξιός του σωλήνα»!

Ένας ακροδεξιός που όμως ΛΑΤΡΕΥΕΙ το ΙΣΡΑΗΛ και τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (!) . Ένας ακροδεξιός που δεν τον ενοχλεί ότι ο πλούτος και οι περισσότερες κυβερνήσεις ελέγχονται από τους επικυρίαρχους κι όχι από τις εθνικές κυβερνήσεις! Ένας ακροδεξιός που ΛΑΤΡΕΥΕΙ τους ομοφυλόφιλους (!) . Ένας ακροδεξιός που ΔΕΝ εκτίμησε την περήφανη στάση της κυβέρνησής του απέναντι στους δυνάστες του πλανήτη.

Για τις σχέσεις ΜΑΣΩΝΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επικυρίαρχων… αρκεί να θυμηθούμε το παρακράτος που είχε στήσει η Στοά P2 στην Ιταλία και τους εκατοντάδες νεκρούς που πλήρωσαν με τη ζωή τους την παραμονή στην εξουσία των υπαλλήλων του Σιωνισμού.

Κι όταν πρόκειται για παιδιά της Μασωνίας…το να βρει κανείς όσα εκρηκτικά θέλει , όσα όπλα θέλει και να ΜΗΝ γίνει καθόλου αντιληπτός από Μυστικές Υπηρεσίες κλπ … είναι παιχνιδάκι. (βλέπε P2)

Τα ίδια κέντρα που πριν λίγα χρόνια χρηματοδοτούσαν τους υπερπατριώτες να αντισταθούν στον διεθνιστικό «κίνδυνο» εξ ανατολών … σήμερα επενδύουν στους κυνηγημένους διεθνιστές μιας και ολόκληρος ο πλούτους του ανατολικού μπλοκ ελέγχεται από τους επικυρίαρχους ολιγάρχες κι έτσι … αφού η Ευρώπη αρχικά είχε εθνικοποιηθεί με σκοπό τη διάσπαση, τη δημιουργία πολέμων και άρα ΧΡΕΩΝ … τώρα που είναι στο παραπέντε της χρεοκοπίας μπορεί να ομογενοποιηθεί χωρίς αντιδράσεις και η διοίκησή της να περάσει στον έλεγχο των επικυρίαρχων . Οι Ευρωπαίοι είναι εξαντλημένοι κι εξοικειωμένοι με την ιδέα να ψηφίζουν για εκπροσώπους ευρωβουλευτές που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ από κοντά.

Αυτός που όρισε Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Herman Von Rompuy παραμένει ΑΓΝΩΣΤΟΣ σε όλους εμάς που καλούμεθα να πληρώνουμε τον μισθό του. Κι αυτό και μόνο είναι απόδειξη της τυραννίας που ετοιμάζουν για όλους εμάς τους ανόητους.