06 Ιουλίου 2011

Με τέτοιους Νεοδημοκράτες, άντε να σηκώσει κεφάλι η ΝΔ vol2

http://www.microlix.gr/blog/wp-content/uploads/2011/06/margaritis6-180x106.jpgΤην ώρα που η ΝΔ προηγείται στις δημοσκοπήσεις, εκείνος έκανε πρόταση για "οικουμενική" κυβέρνηση. Ο ίδιος άνθρωπος, έχει γεμίσει το διαδίκτυο με αναδημοσίευση της "συνέντευξης" που πήρε ο ίδιος από τον εαυτό του και δημοσίευσε στο προσωπικό του site, προβάλλοντας το ότι ήταν ο μόνος πολιτικός που έγινε εθελοντής στους Special Olympics που έγιναν στην Αθήνα από 25 Ιουνίου-4 Ιουλίου.

Λες κι εμείς ζούμε σε άλλη χώρα. Και μάλιστα, δήλωσε ότι "Κατά τη διάρκεια των αγώνων ο κ. Μαργαρίτης θα ασχολείται τον τομέα των Διεθνείς Σχέσεις των Special Olympics και θα έχει υπό την ευθύνη του τους Προέδρους και τους VIP των αποστολών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες."

Η πραγματικότητα φυσικά ήταν πολύ διαφορετική, καθώς τον κ. Μαργαρίτη, όπως μας μετέφεραν εθελοντές που ήταν στον τομέα των VIP, ούτε που τον είδαν, ούτε που τον άκουσαν, και φυσικά δεν είχε καμιά ανάμιξη με τους Προέδρους και τους VIP. Έσπευσε να αναρτήσει όμως φωτογραφία φορώντας τη στολή του εθελοντή και τη διαπίστευση, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι ακόμη κι αυτή η φωτογραφία τον εκθέτει, καθώς η διαπίστευση που έχει είναι απλού εθελοντή κι όχι αυτή ενός "υπευθύνου των ξένων αποστολών και των VIP".

Άνθρωποι που συμμετείχαν ως εθελοντές στον τομέα των VIP έμειναν άναυδοι στο άκουσμα ότι δήλωνε σχεδόν...προϊστάμενος τους. Κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν ότι είχε έρθει μόνο σε μια συνάντηση εθελοντών πριν αρχίσουν οι αγώνες, ώστε να δει τους χώρους όπου θα υπήρχαν οι εγκαταστάσεις υποδοχής των VIP.

Εμείς τι άλλο να πούμε; Προφανώς 100 και πλέον άτομα εθελοντές και μόνιμοι υπάλληλοι των Special Olympics που δούλευαν από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, απλά δεν πρόσεξαν τόσες μέρες ότι υπεύθυνος για τους VIP και τους Προέδρους των αποστολών ήταν ο κ. Μαργαρίτης. Ίσως μάλιστα η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό να ήρθε μόνο και μόνο για εκείνον, και να μην το ήξερε ο Αλβέρτος...;-)