12 Αυγούστου 2011

Λιβύη: "Ο Κάμερον πρέπει να παραιτηθεί μετά την λαϊκή εξέγερση εναντίον του και τη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhka5sTdboe_sR74ydwR9sGC6A1OK_HZ7px1AKyOTQRfVZlkPiMxujCrkoNA8XzfnVOu4RcCAxeslc_yJzTRsfbmLTDh11z1j1o7j9-sC6BNdY-Thpk7AM9t2QkZFMChvNV_dsKxe8sMdE/
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ :))

H κυβέρνηση του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι κάλεσε τον Βρετανό πρωθυπουργό Κάμερον να παραιτηθεί καθώς έχει χάσει τη νομιμοποίησή του.

Ο Λίβυος Υφυπουργός εξωτερικών Khaled Kaaim είπε ότι "ο Κάμερον και η κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν μετά τη λαϊκή εξέγερση εναντίον τους και τη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων από την Αστυνομία".

“Ο Κάμερον και η Κυβέρνησή του έχουν χάσει όλη τη νομιμοποίησή τους. Οι ειρηνικές διαδηλώσεις δείχνουν ότι οι Βρετανοί απορρίπτουν την κυβέρνησή του που προσπαθεί να επιβληθεί με τη βία" πρόσθεσε.

Ο Kaaim ζήτησε από το "συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ και τη διεθνή κοινότητα να μην κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Βρετανών".