11 Αυγούστου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYSGA9l8HJtFzzrFe8EYmMuicKl-wFai-irIHHPgTpQiGyBkcLWzCvs8FApUwxcnOl_WuyTMjdp5w8_AiqqfeClKO2qvTh3MxEp6c4SueiBATwB7Az1S8gjIrWTUoy9oKCOFDZr7uRfeQ2/s1600/karasmanis%255B1%255D.jpgΟ Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε στη Βουλή υπόμνημα του Δήμου Αλμωπίας προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του τοπικού καταστήματος του ΟΤΕ Αριδαίας.
<σpan id="fullpost">
Στο κατατεθέν υπόμνημα, το Δ.Σ. του Δήμου Αλμωπίας με ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην πολιτική που οδηγεί σε καταργήσεις, συγχωνεύσεις και υποβάθμιση υπηρεσιών, η εφαρμογή της οποίας οδηγεί στην καταστροφή της κοινωνικής δομής της περιφέρειας και ειδικότερα της επαρχίας Αλμωπίας. Τονίζεται ότι το κατάστημα του ΟΤΕ που λειτουργεί στην Αριδαία εξυπηρετεί ολόκληρο τον ακριτικό και παραμεθόριο Δήμο Αλμωπίας ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους της Χώρας, ενώ ενδεχόμενο κλείσιμό του είναι βέβαιο πως θα επιφέρει απίστευτη ταλαιπωρία στους 30000 περίπου μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνται από αυτό.

Ο Γιώργος Καρασμάνης με την κοινοβουλευτική του αυτή παρέμβαση ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό τη συνέχιση της λειτουργίας του τοπικού καταστήματος του ΟΤΕ Αριδαίας, επισημαίνοντας ότι τυχόν διακοπή της λειτουργίας του σε συνδυασμό με τη σχεδιαζόμενη ή δρομολογούμενη αποψίλωση της Αλμωπίας από τη λειτουργία διαφόρων Δημόσιων Υπηρεσιών, οδηγεί στη σταδιακή υποβάθμιση και απαξίωση της ακριτικής αυτής περιοχής του Νομού μας. Αυτή δυστυχώς είναι η εφιαλτική πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες της Αλμωπίας εξαιτίας των Κυβερνητικών σχεδιασμών και αποφάσεων.