10 Αυγούστου 2011

Αθανασιάδης: «Πάνω από όλους ο ΠΑΟΚ»

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/08/10/083219.jpg?w=400&f=bicubic«Σημασία έχει να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Αθανασιάδης. Την ομάδα πάνω από τα πρόσωπα βάζει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν τρομάζει από την προοπτική να αποκτήσει η ομάδα του ακόμη έναν φουνταριστό, ενώ πρόσθεσε πως αυτό που έχει σημασία είναι να πετύχει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τους στόχους του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε αρχικά για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό:

«Απλώς είχα επιβαρυνθεί αρκετά στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας και αποφασίσθηκε να μη ρισκάρω το απόγευμα. Πάντως είμαι καλά. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μέση μου».

Σχετικά με την προοπτική να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός από τον ΠΑΟΚ, είπε:
«Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Ίσα-ίσα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Αυτό είναι καλό για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα να επισημάνω όμως, ότι πάνω από όλους μπαίνει η ομάδα, ο ΠΑΟΚ. Αυτός πρέπει να πηγαίνει καλά και να πραγματοποιεί τους στόχους του, με όλους εμάς να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Για τα επερχόμενα παιχνίδια κόντρα στην Καρπάτι Λβιβ, δήλωσε: «Αν είμαστε σοβαροί, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας και στη συνέχεια θα πάμε για την πρόκριση στην Ουκρανία. Πρέπει να νικήσουμε στην Τούμπα χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Πηγή: sportfm.gr