05 Αυγούστου 2011

Το Χρηματιστήριο, ο κ. Σημίτης, ο κ. Λαλιώτης και … ο λογαριασμός

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2qNmg6ly2ERdNAdc9cWmfiyzV8eBzjXXz7yAUlQ1W0ryxMKuDMY2ICvQbP9qdaqBGO-dcI1xhzEngtnEuaY2Q-ZtMdeUViqIGXEPkZQEv7f-omTI0mMiy9MsdtoEX-Kv91QzTEf8dwEM/s320/LALIOTIS.jpgΗ χτεσινή δήλωση του πρωθυπουργού για το Χρηματιστήριο ξεκίνησε ως εξής:

«Στο Χρηματιστήριο δεν επιτρέπεται να ασκούνται ούτε κυβερνητικές, ούτε κομματικές παρεμβάσεις, ούτε επιτρέπεται, κατά μείζονα λόγο, οποιαδήποτε επιχείρηση εκμετάλλευσης της πορείας του Χρηματιστηρίου για να αντληθούν εκλογικά οφέλη από οποιονδήποτε»! Και ο κ. Σημίτης κατέληξε: «Καλώ όλους να διαφυλάξουμε την ηρεμία και την πολιτική ουδετερότητα του Χρηματιστηρίου»! (Κώστας Σημίτης, προεκλογική περίοδος, Μάρτης 2000).

Παρακολουθήστε τώρα το μέγεθος της πολιτικής αξιοπιστίας του κόμματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε την πολιτική «ουδετερότητα», που τήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λαλιώτης, σε σχέση με το Χρηματιστήριο, κατά την προεκλογική περίοδο του περασμένου Ιούνη. Τότε ο κ. Λαλιώτης, από το βήμα της Χαριλάου Τρικούπη, δήλωνε μόλις 4 μέρες πριν τις ευρωεκλογές τα εξής:

Η συνέχεια στο http://kalyteresmeres.wordpress.com/