11 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλο δούλεμα από τον ΓΑΠ: Χθες στη ΔΕΘ είπε ότι ξεκινούν άμεσα οι έρευνες για πετρέλαιο ενώ πριν 2 χρόνια έλεγε "πετρέλαιο δεν έχουμε"!!

Αντιγράφω από το ΒΗΜΑ:

Η ομιλία είχε ένα μέγαλο κομμάτι απολογισμού του έργου της κυβέρνησης και μια είδηση: Ότι ξεκινούν άμεσα οι έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης. Ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα των πολιτών, όπως αν θα τα καταφέρει η χώρα, τι θα γίνει με την εκτεταμένη ανομία, αν η κυβέρνηση ξέχασε τον άνθρωπο στην προσπάθεια να σώσει τη χώρα.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=418895

Δείτε τώρα και τι έλεγε τον Δεκέμβριο του 2009 ο σαλταδόρος:

11-12-09: Τζέφρυ: Δεν έχει πετρέλαιο η Ελλάδα!!..

Το βίντεο αυτό είναι από την σημερινή (Παρασκευή 11-12-09) συνέντευξη Τύπου του Τζέφρυ Παπανδρέου στις Βρυξέλλες και την πήραμε από την ΝΕΤ που την έδειχνε ζωντανά στις 3 το απόγευμα. Προσέξτε (στο 1:27 του βίντεο) τί απαντά ο προδότης Τζέφρυ στην ερώτηση του υπέργηρου απεσταλμένου του «Βήματος» Στάθη Ευσταθιάδη (είναι ο γεράκος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο), ο οποίος τον ρωτάει πόσο θα μάς κοστίσει η περίφημη «Πράσινη Ανάπτυξη» της Τίνας της Μπιρμπίλη. Απομαγνητοφωνούμε επί λέξει την απάντηση του ανθέλληνα Τζέφρυ: «ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρεί παρά ελάχιστα»!!.. …