07 Σεπτεμβρίου 2011

Κολοτούμπα! Έτσι το γεμίζω και εγώ το Βελλίδειο

Την άλλη Τετάρτη ο Κολοτούμπας θα είναι στην ΔΕΘ και θα μιλήσει στο Βελλίδειο... το οποίο θα είναι γεμάτο κόσμο... και κλασικά ο κολοτούμπας θα πει:

Φίλες και φίλοι Θεσσαλονικείς
συναγωνίστριες και συναγωνιστές της Μακεδονίας...

μπλα μπλα μπλα...

Μόνο που θα υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα...

Οι Θεσσαλονικείς και οι Μακεδόνες του Κολοτούμπα...

θα είναι Αθηναίοι

μιας και από τώρα έχει πέσει σύρμα για να μαζέψουν κόσμο απ'την Αθήνα και να τον ανεβάσουν στη Θεσσαλονίκη...

γιατί αν δεν υπάρξει κινητοποίηση, ο Κολοτούμπας που γενικά ψάχνει την ψήφο του στη Β. Ελλάδα... θα ψάχνει και τους οπαδούς του μέσα στο Βελλίδειο.

Κρίμα πάντως γιατί ο συντάκτης-"βοσκός" του παρακάτω μηνύματος που ψάχνει "πρόβατα"-μεταφερόμενους οπαδούς, κατείχε κομβική θέση για τα ελληνικά συμφέροντα...

και αντί σοβαρότητας στέλνει το παρακάτω μαιλ:
Όπως γνωρίζετε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη, στο Βελλίδειο, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30, στα πλαίσια της ΔΕΘ. Είναι ένα σημαντικό γεγονός, διότι για πρώτη φορά ηγέτης κόμματος, που δεν είναι Κυβέρνηση ή αξιωματική αντιπολίτευση, θα κάνει μια τέτοια συγκέντρωση στο Βελλίδειο. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με τη μαζική παρουσία μας εκεί. Για το λόγο αυτό ο ΛΑ.Ο.Σ. οργανώνει μετάβαση των ενδιαφερομένων με πούλμαν των 50 ατόμων που έχει μισθώσει, που θα ξεκινήσουν το πρωΐ της 14/9 από διάφορα σημεία της Αθήνας (Καλλιρρόης, Ομόνοια, Σύνταγμα κλπ) και θα επιστρέψουν αυθημερόν, ευθύς μετά τη λήξη της ομιλίας του Προέδρου. Σας ζητώ να με βοηθήσετε να γεμίσουμε ένα τέτοιο πούλμαν με όσους από εσάς είσθε διαθέσιμοι, συγγενικά σας πρόσωπα και φίλους σας.