29 Σεπτεμβρίου 2011

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στο Καζάν (βίντεο με τα γκολ του ΠΑΟΚ)

http://paokcity.com/wp-content/uploads/2011/08/c2abceb5cf80ceb9cf80cebbceadcebfcebd-cebaceafcebdceb7cf84cf81cebf-ceb7-cebacebbceaecf83ceb7-cf83cf84ceb7cebd-ceb5ceb8cebdceb9cebaceae.jpgΜε τον βαθμό της ισοπαλίας «απέδρασε» από το Καζάν ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά έμεινε στο 2-2 με τη Ρούμπιν, όμως βάσει της εξαιρετικής εμφάνισής του δικαιούταν ακόμα και τη νίκη.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας «απέδρασε» από το Καζάν ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά έμεινε στο 2-2 με τη Ρούμπιν, όμως βάσει της εξαιρετικής εμφάνισής του δικαιούταν ακόμα και τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Λάσλο Μπόλονι επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά πως συνθέτουν το πιο αξιόπιστο ελληνικό σύνολο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς παραμένουν πλέον αήττητοι στο Europa League από τον περασμένο Οκτώβριο και θα μπορούσαν, αν ήταν λίγο πιο τυχεροί, να φύγουν από τη Ρωσία με το διπλό.

Το παιχνίδι ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε στο 23', όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γιώργου Γεωργιάδη, ο Νίκος Αθανασιάδης βρέθηκε σε θέση βολής και από κοντά δεν λάθεψε, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Μετά και το γρήγορο γκολ, το πρώτο ημίχρονο εξελισσόταν όπως ακριβώς θα ήθελε ο Ρουμάνος τεχνικός των φιλοξενούμενων, με τον ΠΑΟΚ να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και να περιμένει πιο πίσω τους αντιπάλους του για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Ένα μπλακ ουτ, όμως, ενός περίπου 20λεπτου στο ξεκίνημα της επανάληψης θα στοίχιζε στον «δικέφαλο», αφού μέσα σε αυτό το διάστημα η Ρούμπιν πρόλαβε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά στο σκορ.

Το 1-1 έγινε σε πολιορκίας της άμυνας του ΠΑΟΚ στο 52' από τον Βαλντέζ (ήταν και τυχερός για το γεγονός ότι το σουτ που έκανε κόντραρε στα πόδια του Στέλιου Μαλεζά πριν καταλήξει στα δίχτυα), ενώ στο 66' ο Ντιαντιούν εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Κρέσιτς και από κοντές έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Έχοντας πάρει κεφάλι στο σκορ, οι Ρώσοι φάνηκαν να μένουν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού και το μοιραίο λάθος τους ήταν να παραχωρήσουν την πρωτοβουλία ξανά στους αντιπάλους τους. Εκείνοι, μη έχοντας άλλη επιλογή, βγήκαν μπροστά και κυνήγησαν το γκολ. Και εν τέλει οι προσπάθειές τους έφεραν αποτέλεσμα.

Στο 80' ο Ίβιτς έβγαλε για τον Έτο και ο Βραζιλιάνος με πολύ καλή σέντρα από τα δεξιά βρήκε το κεφάλι του Φωτάκη στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Ρουμπίν Καζάν (Μπερντίεφ): Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μποτσέτι, Νέμοφ, Νάτσο, Νομπόα, Κασάεφ (90' Μπιστρόφ), Καραντενίζ, Βαλντέζ (77' Ριαζάντσεφ), Ντιαντιούν

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54' Τσιρίλο), Λίνο, Έτο, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λάζαρ (72' Ίβιτς), Αρίας (51' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης

Το 1-0 του Αθανασιάδη στο 21'




Το 2-2 του Φωτάκη στο 80'