11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΚΕΔΙ: Μαιμού απεργία εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Χειμάρρας 30 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
www.paskedi.gr e-mail: paskedi@paskedi.gr

Θέμα: "Ο Πρόεδρος των Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Γκόφας Παναγιώτης, ιδιοκτήτης της Ψαροταβέρνας ΧΑΜΟΔΡΑΚΑΣ στην Νέα Κρήνη, παρακίνησε σήμερα σε ΑΠΕΡΓΙΑ τα εστιατόρια του κέντρου της πόλης, για να είναι αυτός ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΟΣ και να ταίζει Υπουργούς και Βουλευτές".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε, εχθές Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, συνεδρίασε το Σωματείο Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης, υπό την Προεδρία του Γκόφα Παναγιώτη (ιδιοκτήτη της Ψαροταβέρνας ΧΑΜΟΔΡΑΚΑΣ) στην Κρήνη και παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΣΕ, Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Προέδρου του Σωματείου εστιατόρων Αγίας Παρασκευής Αττικής, Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΣΕ Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας, Προέδρου της ΕΣΤΙΑ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, Μέλους του ΚΙΝΗΜΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, Προέδρου της ....(προς διερεύνηση και άλλων εταιριών και Οργανισμών) Καββαθά Γεωργίου, ο οποίος μάλλον πρέπει να ήρθε με την συνοδεία του.... κ. Πρωθυπουργού. Από όλους του παρευρισκόμερνους, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, ειδικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ζητήθηκε να παραμείνουν κλεισττές οι επιχειρήσεις τους το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση του ΦΠΑ σε 23%. Κάποιοι από τους επιχειρηματίες ρώτησαν πόσα μαγαζιά θα συμμετέχουν και ο Γκόφας απήντησε γύρω στα 80. Μα είναι πολύ λίγα είπαν οι επιχειρηματίες, οπότε δεν αξίζει τον κόπο να κλείσουμε. Τότε πετάχτηκε ο ιδιοκτήτης της ΤΑΒΕΡΝΑΣ (τα στοιχεία της στην διάθεση όλων), που μάλλον πρέπει να είναι και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ψητοπωλών και διέσπειρε τον φόβο στους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι δήθεν ''κάποια αναρχικά στοιχεία πέρασαν από το μαγαζί του και του είπαν ότι όποιο μαγαζί του κλάδου το Σάββατο το βρούμε ανοιχτό, θα το κάψουμε''. Μετά από αυτή την φοβέρα, τα μαγαζιά της Πλατείας Άθωνος παρέμειναν κλειστά.
Ο Γκόφας όμως, στον ΧΑΜΟΔΡΑΚΑ του, από χθες Παρασκευή ψώνισε τις ψαρούκλες του, οι Αστακοί ολοζώντανοι, τα τυριά του... μουχλιασμένα, τα κρασιά του....παλιά και όλο το αφάν γκαντέ του ΠΑΣΟΚ θα παρελάσει από εκεί σήμερα, μιας και στο κέντρο της πόλης, ο ίδιος φρόντισε να είναι κλειστά τα καταστήματα και θα τον ...λεηλατήσει, γεμίζοντάς τον Ευρώπουλα.
Γεια σου ρε Γκόφα. Πως βρίσκεις πάντα κορόϊδα για να κονομάς; Ως πότε όμως.....

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ