30 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Βίρτους Μπολόνια ο Κόμπε Μπράιαντ με τρελό συμβόλαιο!

Ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ο σταρ των Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ, έρχεται να παίξει στην Ευρώπη. Αργά χθες τη νύχτα συμφώνησε με τη Βίρτους Μπολόνια, η οποία του πρόσφερε ένα εξωφρενικό συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος, κάτοχος 5 δαχτυλιδιών πρωταθλητή στο ΝΒΑ, θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 3,3 εκατομμύρια δολάρια, για 35 μόλις μέρες!

"Ήταν μια θαυμάσια νύχτα. Έχουμε φτάσει σε μια συμφωνία για τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας", δήλωσε πανευτυχής ο Κλάουντιο Σαμπατίνι, πρόεδρος της Βίρτους. Η είδηση της συμφωνίας με τον Κόμπε έχει ξεσηκώθει θύελλα ενθουσιασμού στην πόλη του ιταλικού Βορρά. Δεν είναι λίγο να φέρνεις στην ομάδα, έστω για τρία εντός έδρας ματς, έναν άνθρωπο που έχει ψηφιστεί δύο φορές MVP τν τελικών του ΝΒΑ και 9 φορές μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος.

Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι του Κόμπε. Ως έφηβος έζησε εκεί 7 χρόνια, καθώς ο πατέρας του, Τζο Μπράιαντ, αγωνιζόταν στο ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, κάτι που κάνει πιο εύκολη την απόφασή του. Μιλάει τέλεια ιταλικά και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μεταβεί στη χώρα για να υπογράψει.