30 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΥΕΘΑ

Όποιος ήταν σήμερα στο ΥΕΘΑ κατάλαβε για ποιο λόγο ο Έλληνας δεν αντιδρά στα ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ που τρώει καθημερινά από τη ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ. Δυο χιλιάδες περίπου ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας χωρίς κανένα συνδικαλιστικό όργανο,ακηδεμόνευτοι και πάνω από όλα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ , έκαναν ΝΤΟΥ στο ΥΕΘΑ.

Η αιτία ήταν η ΑΡΝΗΣΗ του Μπεγλίτη και οποιουδήποτε άλλου από το υπουργείο να συνομιλήσουν με τις ενώσεις αποστράτων.
Ο Μπεγλίτης σαν γνήσιος ΠΑΣΟΚΟΣ την κοπάνησε από την πίσω πόρτα και έτρεξε να κρυφτεί στη βουλή.

Εξαγριωμένα τα στελέχη των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ εισέβαλαν στο ΥΕΘΑ και ζήτησαν να μιλήσουν με κάποιον από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.
Αντί για την πολιτική ηγεσία όμως εμφανίστηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ, που κάθιδρος προσπαθούσε να καλμάρει τα πνεύματα,ξεχνώντας πως σε πολύ λίγο καιρό θα είναι και αυτός ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ.

Το τι άκουσε δεν περιγράφεται.Το κυριότερο ,ότι ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΛΟΥΣ τους εν αποστρατεία συναδέλφους του.

Ο δε ΛΑΓΟΣ-ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ απειλούσε από την βουλή με ΒΙΑ και εκλιπαρούσε την Ν.Δ. να πείσει του διαμαρτυρόμενους να αποχωρήσουν, ξεχνώντας πως οι απόστρατοι δεν έχουν ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ.

Ένας δημοσιογραφίσκος τύπου ΒΕΡΙΚΙΟΥ (τι κρίμα να μην είναι εκεί,αλλά τα γνήσια λαμόγια έχουν τα κατάλληλα ρεφλέξ να την κοπανάνε την κατάλληλη στιγμή),άρπαξε μερικές ψιλές.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.

Όταν αποφασίσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους,δεν χρειάζονται ούτε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ούτε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΝΔΥΕΣ.