25 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι ρε Κουκουλόπουλε μη μας το κάνεις αυτό!

Πάρις Κουκουλόπουλος στη χθεσινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»: «Δεν θα κουκουλώσουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης των δύο τελευταίων χρόνων!»

Γιατί; Άλλωστε έχετε και το όνομα και τη χάρη... Εσείς λέγεστε Κουκουλόπουλος και αν είναι κάτι στο οποίο διαχρονικά διαπρέπει το κόμμα σας είναι το κουκούλωμα. Και το κάνετε τόσο επιδέξια! Δια της θεσμικής οδού, όλα τα αποκαλύπτετε και όλα τα κουκουλώνετε!

Απ’ την εποχή του αείμνηστου Ανδρέα μέχρι τη σημερινή του διάττοντος αστέρα υιού. Ό,τι σκανδαλωδώς έχει μυρίσει από το…καλαμπόκι μέχρι τους εξοπλισμούς τα έχετε κουκουλώσει περίφημα, μοναδικά! Είστε δε τόσο ταλαντούχοι στο κουκούλωμα που ακόμη κι όταν εσείς οι ίδιοι πετάτε τη λάσπη τη μαζεύετε δια του κουκουλώματος μέχρι να την ξαναπετάξετε (βλ.Ομόλογα, Υποκλοπές, Βατοπαίδιοκ.λ.π.)! Κι όταν ένας θεσμός δεν μπορεί να σας δώσει πια τέτοια δυνατότητα, no problem, επινοείτε έναν καινούργιο! Κάτι σας την «ηλεκτρονική διακυβέρνηση» ή ακόμα καλύτερα τις προσλήψεις μέσω Μ.Κ.Ο! Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερο κουκούλωμα για τη βιομηχανία ρουσφετιών σας που είναι η μόνη παραγωγική μονάδα που είχατε την «κάψα» να στήσετε σε μια διαλυμένη χώρα!

Όχι κ. Κουκουλόπουλε, μην μας το κάνετε αυτό. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική σας ικανότητα. Δεν θα ’χουμε τίποτε άλλο για να σας θυμόμαστε! Άλλωστε εσείς ως Κουκουλόπουλος γίνατε Υφυπουργός Εσωτερικών!


Στρουμφίτα Στρουμφοπούλου