22 Σεπτεμβρίου 2011

Μέτρα επί δικαίων και αδίκων επειδή η κυβέρνηση δεν έκανε τη δουλειά της, λέει η Ντόρα Μπακογιάννη

H πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα ΜπακογιάννηΚριτική στην κυβέρνηση ασκεί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν έκανε αυτά που έπρεπε και τα αποτελέσματα πέφτουν επί δικαίων και αδίκων». Παράλληλα, επισήμανε ότι η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να κυβερνήσει και ζήτησε σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πρότεινε αντί να τεθούν εκτός «30.000 υπάλληλοι με τρόπο τσαπατσούλικο, να επιβαρυνθούν οι μισθοί με ένα 2%, μέχρι να αξιολογηθούν σωστά αυτοί οι άνθρωποι».

Ακόμη, κατηγόρησε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι ανακοίνωσε τα μέτρα σε μια «κόλλα Α4» και για το ότι ο πρωθυπουργός έχει χαθεί.

Επέκρινε, δε, την αντιπολίτευση για λαϊκισμό και επισήμανε πως «σ' των Ψαρών την ολόμαυρη ράχη δεν μπορεί να κυβερνήσει κάποιος».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τάχθηκε υπέρ κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, σημειώνοντας: «Ο Σαμαράς δεν έχει συνομιλητή, ο Παπανδρέου έχει χάσει αξιοπιστία, ο Βενιζέλος δεν την είχε ποτέ. Όλοι μαζί όμως μπορούν να δώσουν άλλη εικόνα».