13 Σεπτεμβρίου 2011

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ»

http://neapolitika.files.wordpress.com/2010/10/psomiadis_panagiotis4.jpg«Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά επίθεση αλήθειας και ενότητας.

Επίθεση αλήθειας για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Να ξεμπροστιάσει τα ψέματα της κυβέρνησης που οδηγούν έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση.

Επίθεση ενότητας του λαού που έχει ανάγκη από ελπίδα. Ο αγανακτισμένος κόσμος, ο πολίτης που υποφέρει, ο Έλληνας που ταπεινώνεται, θέλει να ακούσει την εναλλακτική λύση.

Ο κ. Παπανδρέου έχει επιλέξει να πορεύεται κόντρα στην κοινωνία. Περιμένω από τον Πρόεδρο να σταθεί ξεκάθαρα δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται, να εγγυηθεί ότι δεν αναγνωρίζει κανέναν κεφαλικό φόρο σε βάρος του ελληνικού λαού, ότι ως κυβέρνηση δεν θα αναγνωρίσει το χαράτσι για τα ακίνητα και θα απαλλάξει τους πολίτες από αυτό, αλλάζοντας πολιτική για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά να μιλήσει ως ηγέτης. Είναι ο ηγέτης όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά της πατρίδας μας και του Ελληνισμού. Να κρατήσει ψηλά τη σημαία της αντίστασης κατά των αγορών και των εκπροσώπων τους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Φτάνει πια, δεν πάει άλλο! Ο λαός, κ. Πρόεδρε, θέλει δυναμικές πρωτοβουλίες για αλλαγή».