29 Σεπτεμβρίου 2011

Καψόνι ελεγκτών ΥΠΑ στον Παπουτσή

http://nosokomeiolimnou.gr/wp-content/uploads/2011/05/papoutsis-low.jpgΜία από αυτές τις μέρες λοιπόν, που ταξίδευε ο Αργύρης, βρέθηκε στο αεροπλάνο και ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Παπουτσής. Ο Παπουτσής, ο οποίος ταξίδευε με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου (συγκεκριμένα και από το τμήμα που ασχολείται με τους αλλοδαπούς) πήγαινε σε μία σύνοδο στις Βρυξέλλες σχετικά με τη ζώνη του Σένγκεν.

Εννοείται ότι θεωρούμε ότι κι από τις άλλες χώρες πήγαν οι αντίστιχοι Υπουργοί ΠΡΟ-ΠΟ (κι όχι, ας πούμε Εξωτερικών), οι αντίστιχοι υπεύθυνοι του τμήματος αλλοδαπών και ότι οι διάσπαρτες φήμες ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τα άλλα μέλη της ζώνης Σένγκεν είναι συμπτωματικές.

Μία ώρα περίπου πριν φτάσει ο Υπουργός στην αίθουσα αναμονής, πήγε ένας αστυνομικός να ελέγξει ότι “όλα είναι καλά”. Από ένα σημείο και πέρα άρχισε να ρωτάει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου αν είδαν τίποτε ύποπτο. “Δηλαδή τι ύποπτο να δούμε;” είπαν αυτοί (εδώ οι άλλοι πήραν λιμουζίνα 750.000 για ασφάλεια... ετούτος δεν έχει άγχος; ). Στη συνέχεια, λίγο πριν την επιβίβαση εμφανίστηκε ο ΠΡΟ-ΠΟ στην αίθουσα αναμονής. Αστυνομικοί, υπάλληλοι αεροδρομίου, προσοχή όλοι όταν περνάει το κυρίαρχο ΠΑΣΟΚ (σε σημείο που κάποιοι ξέχασαν τι έκαναν εκείνη τη στιγμή... τόση συγκίνηση...). Φυσικά και ο Υπουργός έκατσε business (αφού μάλλον είναι πληρωμένα από το Υπουργείο... δηλαδή από σένα ;) ) και, σε αντίθεση με τον σύντροφο του τον Βαγγέλη, δεν διάβαζε αθλητικά αλλά μελετούσε τις σημειώσεις της συνόδου.

Βεβαίως, αυτό το πήραν χαμπάρι και οι εναέριοι ελεγκτές, οι οποίοι παρότι δεν είχαν αρχίσει την απεργία καθυστέρησαν την απογείωση του αεροπλάνου για 1,5 ώρα επιπλέον αφού είχαν επιβιβαστεί όλοι! Ασχέτως βέβαια αν τελικά το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δεν έχει καμμία σχέση μαζί τους.

Υ.Γ. Γιατί δεν το αλλάζουν σε Υπουργείο ΤΖΟΚΕΡ; Αφού την Προστασία του Πολίτη την έχουν αφήσει στην τύχη...