21 Σεπτεμβρίου 2011

Τι γύρευε ο Γ. Ζορμπάς στο γραφείο του Καρχιμάκη

Τι γύρευε ο Γ. Ζορμπάς στο γραφείο του ΚαρχιμάκηΣτα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Ζορμπάς και οι πληροφορίες λένε ότι πέρασε την πόρτα του γραφείου 409, όπου κατοικοεδρεύει ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Ζορμπάς, έχει αξιοποιηθεί από τον Νοέμβριο του 2009, οπότε και ανέλαβε πρόεδρος με κοινή απόφαση του Γ. Παπανδρέου και του τότε υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση, ανάλαβε πρόεδρος Ειδικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για τη συγκρότηση Ενιαίου Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Επί των ημερών της ΝΔ, ο Γ. Ζορμπάς κατείχε διάφορα ευαίσθητα πόστα με σημαντικότερο εκείνο του προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ υπήρξε και Γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Με την απομάκρυνσή του από την Αρχή για το βρόμικο χρήμα, πήρε αποστάσεις από τη ΝΔ. Κάποιοι, χρονολογούν από τότε τη φιλική του σχέση με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη.

Το ζητούμενο είναι, τι μπορεί να συζητούσαν- για καφέ και κοζερί δεν συναντήθηκαν, είναι σαφές.

Σαφείς πληροφορίες δεν υπάρχουν, αλλά με δεδομένο ότι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εκτιμάει τις νομικές του γνώσεις, το μυαλό μας πηγαίνει σε υποθέσεις που... διεγείρουν την όσφρηση- κοινώς μυρίζουν.

Για σημερινές υποθέσεις μιλάμε!

newpost.gr