01 Σεπτεμβρίου 2011

Με πολεοδομικές παραβάσεις το σπίτι της Ρεπούση που φιλοξενήθηκε ο Καμίνης;

http://94.246.113.66/images/images/78/7872249947.jpgΜερικές επισημάνσεις για την ανάρτηση Διακοπές στο εξοχικό της Ρεπούση έκανε ο Καμίνης!:

Η Ρεπούση δεν κατάγεται από το Κυπαρίσσι όπου έχει το εξοχικό της αλλά από διπλανό χωρίο, τον Χάρακα το οποίο όμως δεν είναι στη θάλασσα και γι αυτό μας φορτώθηκε στο Κυπαρίσσι.

Τα δε σπίτια που έχουν φτιάξει οι αδελφές Ρεπούση στο ίδιο οικόπεδο είναι εμφανέστατο ότι παραβαίνουν τους οικοδομικούς κανονισμούς. Χωρίς να είναι κάποιος γνώστης των σχεδίων που έχουν υποβληθεί στην πολεοδομία, είναι οφθαλμοφανές κρίνοντας απ' τα γκαράζ, την τοποθέτηση των σπιτών μέσα στο οικόπεδο και από την κάλυψη του οικοπέδου.

Αυτό δεν αφορά βέβαια το χωρίο... αυτό όμως που ενοχλεί πραγματικά είναι το κόμπλεξ τους για επιδειξιομανία και διαφορετικότητα καθώς τα δύο σπίτια ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα και φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με το παραδοσιακό στύλ του χωριού.

Γενικά οι κυρίες και τα σπίτια τους αποτελούν τη ντροπή του χωριού, κάτι που οι κάτοικοι τους δείχνουν με την αδιαφορία τους... γι αυτό φιλοξένησαν και τον Καμίνη... για να 'χουν κάποιον να μιλάνε

Γ.Δ.

ΥΓ. Παλαιότερα είχε γραφτεί σε εφημερίδα των Αθηνών ότι και ο Alex Rondos είχε αγοράσει σπίτι στο Κυπαρίσσι. Αυτό δεν είναι αληθές.