26 Σεπτεμβρίου 2011

Τα αίσχη των δήθεν «δεξιών» στην ΕΣΗΕΑ…

http://www.romfea.gr/images/ica25_tragakis_antoniadou.jpgΣτη ΝΔ έχουν χάσει τη μπάλα. Μάθετε λοιπόν τα ωραία, για να μην σας ταΐζουν κάποιοι κουτόχορτο και να μη σας λένε για δήθεν «αγώνες», αλλά και για να κατανοήστε επίσης πως κάποιοι γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά τον υπονομεύουν συνεχώς, βάζοντάς του συστηματικά νάρκες στο δρόμο του... τις οποίες θα βρει μπροστά του όπως τις βρήκε και ο Καραμανλής.

Οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ, έγιναν στα τέλη Μαΐου. Δεν θα σας κουράσουμε με αποτελέσματα και περιγραφές συσχετισμών. Πρώτη δύναμη πάντως, αναδείχθηκαν οι σκληροί αριστεριστές (Εξάρχεια), με επικεφαλής τους τον Δημήτρη Τρίμη (εκ των πρωτεργατών της στήλης «Ιός» της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία»). Από την ημέρα των εκλογών, παρατηρήθηκε αδιέξοδο. Η «δεξιά» παράταξη του Πάνου Σόμπολου (ο ίδιος δεν κατέβηκε, καθώς «οσμίστηκε» την ήττα), έχασε δύο από τις τέσσερις έδρες της, αλλά λόγω των συσχετισμών και του διαχρονικού ενδοαριστερού καυγά (για την καρέκλα βέβαια και όχι για τα εργασιακά των δημοσιογράφων), ήταν ο ρυθμιστής.

Οι αριστεριστές χρειάζονταν μια ψήφο και την πήραν (είναι αδίστακτοι) από την «δεξιά» Μαρία Αντωνιάδου (φώτο να την βραβεύει ο Τραγάκης), δημοσιογράφο της εφημερίδας «Το Βήμα», η οποία προδίδοντας την συνδικαλιστική παράταξή της και όσους την ψήφισαν, τάχθηκε υπέρ των αριστεριστών, παραδίδοντάς τους βορά την ΕΣΗΕΑ (οι οποίοι φυσικά δεν αρθρώνουν κουβέντα για τα όσα συμβαίνουν στο κονάκι τους, βλέπετε απολύσεις στα αριστερά ΜΜΕ). Φυσικά, η ίδια έγινε γενική γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, με τρεις μήνες (!) συνδικαλιστική δράση… «Έπρεπε» η ΕΣΗΕΑ να αποκτήσει προεδρείο μας είπαν… Σε καλή μεριά! Σας λέμε εδώ ότι ο Δημήτρης Τρίμης, εκπροσωπεί το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά…

Η κυρία αυτή, λέει από εδώ και από εκεί ότι είναι «κολλητή» του Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της ΠΟΛΑΝ, ενώ δεν κρύβει και τις «φιλίες» της με άτομα του περιβάλλοντος του Προέδρου της ΝΔ, όπως οι Γιώργος Μουρούτης και Πάνος Λειβαδάς. Άρα, εμείς κάλλιστα μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπήρξε μια άθλια, τουλάχιστον με τα δικά μας κριτήρια, συναλλαγή εκεί στην ΕΣΗΕΑ, μια ιδεολογικά ανίερη όσο και αμοραλιστική συμπαιγνία, μιας και αυτή την εποχή η ΝΔ φαίνεται να έχει «πολλά-πολλά» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαψε την Αθήνα (ακούει η Μαβίλης;) και ουσιαστικά έβαλε ταφόπετρα σε οποιαδήποτε προοπτική της κεντροδεξιάς, που έχασε τη μπάλα στον τομέα της δημόσιας τάξης και φυσικά και κάθε ψήγμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας, στα μάτια των οπαδών της.

Ας είναι. Πάντως, να γνωρίζουν κάποιοι στη ΝΔ της συναλλαγής, ότι από εδώ και πέρα, δεν θα το βουλώσουμε. Δεν γουστάρουμε την ιδεολογική εκπόρνευση και τις συμπαιγνίες που εκθέτουν την παράταξη. Οι παρτίδες με πολύ επικίνδυνους για τη Δημοκρατία και πολύ ακραίους «κύκλους», στο όνομα ανίερων («ρεαλιστικών» τις λένε στη Συγγρού) συναλλαγών ή της εκπλήρωσης προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών «γαλάζιων» στελεχών (που καθίστανται ανδρείκελα της αριστεριστικής συμμορίας που λυμαίνεται τον τόπο), θα βγαίνουν στη σέντρα. Ο πολίτης ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να είναι ενήμερος για τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη του. Τελεία και παύλα και σε όποιον αρέσει. Όσο για τους «δεξιούς» της ΕΣΗΕΑ, φτου σας…