17 Σεπτεμβρίου 2011

Έξαλλοι οι Ευρωπαίοι απαγόρευσαν στον ΓΑΠ το ταξιδάκι στις ΗΠΑ!!

Σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους, διάφοροι υπουργοί οικονομικών ήταν εξω φρενών με την πρόθεση του ΓΑΠ να λείπει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα τη στιγμή που οι ίδιοι θα συνεδρίαζαν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας. Έτσι του διαμήνυσαν ότι θα τα τινάξουν όλα στον αέρα αν τολμήσει και στείλει τον Βενιζέλο σε ένα από τα κρισιμότερα συμβούλια για την Ελλάδα και ο ίδιος συναντάται με αμερικανοεβραίους και τον Ερντογάν στις ΗΠΑ.

Κατόπιν αυτών ο ΓΑΠ αποφάσισε να γυρίσει εσπευσμένα από τις ΗΠΑ όπου ήδη βρίσκονταν και να ακυρώσει την εμφάνισή του στη σύνοδο του ΟΗΕ, κάτι που αναμένεται να πυροδοτήσει πάλι τα σενάρια χρεοκοπίας κ.λπ.

«Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ» αναφέρει η κυβερνητική ανακοίνωση.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι ο λόγος της επιστροφής του πρωθυπουργού είναι η δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται μετά και τις χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup και σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να λείπει εκτός Ελλάδα.