11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο …παιχνιδιάρης Mike

Στην πρωινή εκπομπή MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (Αναγνωστάκης-Χασαπόπουλος) παραχώρησε συνέντευξη από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται ο Υπουργός Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοϊδης. Κι ενώ απαριθμούσε τα προγραμματισμένα μέτρα της κυβέρνησης για την τόνωση της ανάπτυξης του υπεβλήθη από τον Αναγνωστάκη (που υποβάλλει κανα ερώτημα της προκοπής μπας και σώσει την παρτίδα, αλλά…) η ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι...

με τον περίφημο αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (ξέρετε, αυτόν που έστειλε στα αζήτητα το «Αμερικανάκι» μόλις ανέλαβε την Πρωθυπουργία…).

Αν περιμένατε να απαντήσει ο Χρυσοχοϊδης μην παίξτε Τζόκερ σήμερα. Στο θέμα αυτό, είπε, γίνεται στο παρασκήνιο μία μεγάλη διαπραγμάτευση για να μπει η Ελλάδα στο παιχνίδι και είναι κι άλλοι αγωγοί και υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια και μας ενδιαφέρει να είναι η Ελλάδα στο παιχνίδι και η Ελλάδα πρέπει να μπει στο παιχνίδι….και γενικά σε παιχνίδι να βρισκόμαστε. Τώρα θα είναι η « Μονόπολη»; Το «κρυφτό»; Το «που ’ντο-που ’ντο το δαχτυλίδι»; «Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού»; Εγώ μάλλον για παραμύθι το βλέπω…, μεγάλο παραμύθι!

Σ.Σ.