17 Σεπτεμβρίου 2011

Γυμνά σκάνδαλα στο διαδίκτυο "προ" Scarlett Johansson

undefined
Σε βάθος χρόνου, οι σκανδαλώδεις ειδήσεις περί διαρροής γυμνών φωτογραφιών διάσημων προσωπικοτήτων, δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο. Scarlett, έχεις συμπαράσταση από πολλούς ακόμη επωνύμους, θύματα των χάκερς, που, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ίσως είναι οι Anonymous. Το cosmo θυμάται!

Vanessa Hudgens

Πολύ καιρό πριν, γύρω στο 2007, το Hollywood είχε σοκαριστεί όταν διέρρευσαν ημίγυμνες φωτογραφίες της Vanessa Hudgens, που ήταν αγαπητή στο αμερικανικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στη σειρά "High School Musical" και του αθώου, εφηβικού ρόλου της.Η ηθοποιός, δήλωνε ντροπιασμένη από την δημοσίευση των προσωπικών της φωτογραφιών στο διαδίκτυο.

Αυτή βέβαια, ήταν η πρώτη της φορά, αφού στη συνέχεια κυκλοφόρησαν και άλλες γυμνές φωτογραφίες της.

James Middleton

undefined

Ακόμη ένα σκάνδαλο στο χώρο της σόουμπιζ, ίσως ακόμη πιο ηχήρο από της Scarlett ήταν αυτό των φωτογραφιών του αδερφού της Pippa και της Kate Middleton. Ο James Middleton, που συμμετείχε σε πάρτι που, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες το... ποτό έρεε άφθονο, δεν απολογήθηκε ιδιαιτέρως. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει, δεν έκανε τίποτα που δεν έκαναν οι υπόλοιποι… (Δείτε τις προκλητικές φωτογραφίες εδώ)

Megan Fox

Για χάριν μιας ταινίας που πήγε άπατη, η σέξι Megan Fox, είδε τον εαυτό της γυμνό στο διαδίκτυο, κάτι που την έκανε έξω φρενών.

Οι φωτογραφίες ήταν από τη ταινία της με τίτλο ''Passion Play'', οι οποίες έδειχναν τη sexy ηθοποιό ημίγυμνη μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί ενός ταχυδακτυλουργού.

Η ίδια είχε δηλώσει πως:''Εάν γνώριζα ποιος το έκανε, θα του έκανα κακό...'', ενώ λίγο καιρό πριν είχαν διαρρεύσει ακόμη μερικές φωτογραφίες της, αυτή τη φορά από τα γυρίσματα της ταινίας Jennifer's Body.

Sienna Miller

Ένα διεθνές σκάνδαλο το οποίο κατέληξε στα δικαστήρια ήταν αυτό της δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών της Sienna Miller, αγκαλιά με τον πολυεκατομμυριούχο και πολύ γοητευτικό Balthazar Getty. Το πρόβλημα ήταν ότι εκείνος ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Τουλάχιστον βγήκε και το παραδέχτηκε δημοσίως, όπως επίσης παραδέχτηκε ότι πλέον έχει χωρίσει με τη γυναίκα του.

Oι Anonymous πίσω από το χτύπημα στη Scarlett;

Με ανάρτηση-βόμβα στο Διαδίκτυο οι διεθνούς φήμης χάκερς "Anonymous" είχαν απειλήσει πριν από λίγες μέρες στο διαδίκτυο να... τινάξουν το Hollywood στον αέρα αφού υποστηρίζουν πως έχουν στα χέρια τους όλα τα "'άπλυτα" των ηθοποιών.

Λίγο μετά την αποκάλυψη των Anonymous για το υλικό που έχουν στην κατοχή τους , το οποίο θα έκανε ηθοποιούς και τραγουδιστές να... τρέχουν να κρυφτούν, ήρθαν οι φωτογραφίες της Scarlett.

Το FBI ερευνά διεξοδικά το θέμα, ενώ, όπως όλα δείχνουν, ενδέχεται να έχουμε πλούσιο "υλικό" και από άλλους επωνύμους...