22 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζει να μαλακίζετ@@ το ΚΚΕ: Κουκουλοφόρους – αστυνομικούς καταγγέλλει η Αλέκα... οι κουκουλοφόροι σκότωσαν τον 53χρονο;. Παπαρήγα

Συνεχίζει να κάνει την πάπια το ΚΚΕ όσον αφορά τη δολοφονία του 53χρονου οικοδόμου οπαδού του τον οποίο προφανώς θεωρεί παράπλευρη απώλεια. Συμμετέχει στον πλήρη αποπροσανατολισμό όσον αφορά τη δολοφονία αυτή καθ' εαυτή για την οποία δεν λέει κουβέντα και αντ' αυτού κάθεται και μαλώνει με το ΛΑΟΣ και τον ΣΥΡΙΖΑ για το αν οι κουκουλοφόροι ήταν ακροδεξιοί ή όχι, λες και δεν ξέρουμε τι είναι οι κουκουλοφόροι. 

Θέλει σώνει και καλά να μας πείσει ότι η ακροδεξιοί συνεργάζονται με το ΠΑΣΟΚ και πριν δύο χρόνια συνεγάζονταν με τη ΝΔ και πιο πριν πάλι με το ΠΑΣΟΚ... Ρε δε πάτε να πηδηχτείτε απ' το παράθυρο που δεν τολμάτε να πείτε κουβέντα γιατί είστε γρανάζι του συστήματος; 

Θα μας πει επιτέλους γιατί τους μάζεψε και έφυγαν απ' το Σύνταγμα όταν έγινε γνωστό ότι είχαν ένα νεκρό; Μήπως για να επιτρέψει στους κουκουλοφόρους να διαλύσουν την πορεία;

Διαβάστε και την "είδηση":


Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας αναφορικά με τις καταγγελίας της γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα ζήτησε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Μιλώντας στο Mega, η κ. Παπρήγα μίλησε για συμμετοχή αστυνομικών με καλυμμένα πρόσωπα στα χθεσινά επεισόδια και στην επίθεση που δέχτηκε το ΠΑΜΕ.


Tο ΚΚΕ έχει στη διάθεση του στοιχεία για να αποδείξει ότι υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους κουκουλοφόρους, επισήμανε η γενική γραμματέας του κόμματος η οποία ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για όσα καταγγέλλει.

«Στη Σανταρόζα αστυνομικοί έβγαλαν τα ρούχα τους και έβαλαν κουκουλοφόρων και στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα κουκουλοφόροι και αστυνομικοί πανηγύριζαν και λέγαν τους φάγανε», δήλωσε η κ. Παπαρήγα.

Όπως τόνισε η γραμματέας του ΚΚΕ, «ευθέως λέμε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της αστυνομίας και των κουκουλοφόρων», ενώ επισήμανε ότι «μέσα στα σώματα ασφαλείας υπάρχουν θύλακες και διασυνδέσεις με τους κουκουλοφόρους». Τα στοιχεία, πρόσθεσε ακόμη η Αλ.Παπαρήγα, δημοσιεύτηκαν και θα δημοσιευτούν το Σάββατο και στο εξής στο «Ριζοσπάστη».

Στο δελτίο παρενέβη και ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Αθανάσιος Κοκκαλάκης ο οποίος τόνισε ότι η αστυνομία δεν έχει σχέση με τα όσα καταγγέλει το ΚΚΕ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος ζήτησε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση του Συντάγματος και των νόμων του Κράτους. Η Δημοκρατία μας είναι και παραμένει ισχυρή. Όσα καταγγέλθηκαν από τη Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε, κα Αλέκα Παπαρήγα, αποτελούν εξαιρετικά σοβαρές κατηγορίες.

Εάν ισχύουν, πιστοποιούν την ύπαρξη και τη λειτουργία παρακράτους, που καθοδηγείται από σκοτεινό κέντρο εκτός του νόμιμου και του συνταγματικού πλαισίου της χώρας. Εάν ισχύουν, πρόκειται για προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής ομαλότητας.

Έχω, ήδη, ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να αναλάβει αμέσως και να φέρει σε πέρας, χωρίς καθυστέρηση, την έρευνα για όλα τα στοιχεία που κατέχει το Κ.Κ.Ε. Η κα Παπαρήγα έχει παράλληλα την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα την Κυβέρνηση και τη Βουλή με όποια στοιχεία διαθέτει», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.