27 Οκτωβρίου 2011

Έφαγαν, ήπιαν και έδειραν τον εστιάτορα για να μην πληρώσουν!

http://img.protothema.gr/4E424CCE34C6850111AE04477AB34D76.jpgΈνα καλό μεροκάματο ονειρευόταν ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στα Βραχνέικα της Πάτρας, όταν είδε τρεις πελάτες να παραγγέλνουν το ένα πιάτο πίσω από το άλλο. Όμως, δεν φανταζόταν τι τον περίμενε, αφού οι «πελάτες» τον έκαναν… ασήκωτο από το ξύλο και έφυγαν τρέχοντας, χωρίς φυσικά να πληρώσουν!

Οι τρεις άγνωστοι, που κατά τον εστιάτορα ήταν Αλβανοί, έφαγαν καλά και στη συνέχεια σηκώθηκαν από το τραπέζι και πλησίασαν τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Εκείνος πίστεψε ότι ήθελαν να τον πληρώσουν χωρίς να υποψιαστεί την συνέχεια. Ξαφνικά, οι τρεις «πελάτες» όρμησαν κατά πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα!

Όταν σωριάστηκε αιμόφυρτος στο δάπεδο, οι δράστες τον παράτησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν! Ο άτυχος επιχειρηματίας δεν μπορούσε ούτε καν να σηκωθεί για να αναζητήσει βοήθεια, πράγμα που έκανε ένας… Νιγηριανός ο οποίος μπήκε στο μαγαζί για να πουλήσει cd! Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ