09 Οκτωβρίου 2011

Φήμες για πριμ των Κροατών στους Γεωργιανούς

http://www.skai.gr/files/temp/CC03E9E8B6ABC75C33671BBC873650AA.jpgEντονες είναι οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για πριμ της Κροατίας προς την Γεωργία προκειμένου να δώσει τον… υπέρ πάντων αγώνα την Τρίτη (20.00) εναντίον της Εθνικής Ελλάδας.
Σε περίπτωση νίκης των Γεωργιανών και της Κροατίας, η οποία την ίδια ώρα αντιμετωπίζει εντός έδρας στη Ριέκα τη Λετονία, η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς (απειλείται με απόλυση σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα) θα πάρει την απευθείας πρόκριση στο Euro 2012 και η ελληνική ομάδα θα την διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ ως δεύτερη.

Ο τεχνικός της Γεωργίας (είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε νικήσει στην Τιφλίδα 1-0 τους Κροάτες!), Τιμούρ Κετσάγια, έδωσε σύνθημα νίκης χθες, τονίζοντας: «Θέλουμε να κερδίσουμε τους Ελληνες, δεν μας ενδιαφέρει τι αποτέλεσμα θέλουν εκείνοι, αλλά τι αποτέλεσμα θέλουμε εμείς και αυτό είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών». Ο πρώην σπουδαίος παίκτης της ΑΕΚ και τεχνικός της Ανόρθωσης και του Ολυμπιακού υπογράμμισε επίσης: «Είναι το τελευταίο μας ματς, μπορεί να μην έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, όμως θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με ένα τρίποντο τους συμπατριώτες μας».

Οι φήμες, ασφαλώς, δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν, αλλά σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδας, αήττητη μαζί με Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα περισσότερο από τον δικό της κακό εαυτό. Ενας βαθμός αρκεί και αν δεν τα καταφέρει εναντίον μιας υποδεέστερης ομάδας, δεν θα ευθύνεται κανένα… πριμ!

Οι διεθνείς, συμπεριλαμβανομένων των Στέλιου Μαλεζά, Γιάννη Σκόνδρα, αναχωρούν αύριο το πρωί με προορισμό την Τιφλίδα.