26 Οκτωβρίου 2011

Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσετε και να γίνετε ανεξάρτητοι

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh0pmF8QRdk1mO8rqRDWYXU7pFoxdQWasFTHWtN5o85G26OvYMgHYhNIVhLl0rfbq4SeBF5dP0HSJ1TPDKgK9lzq1Dcka8gHKN1i71kIomED2Q6uFRMnj9wi8XTEUEOVgGUcZZR6diFrY/s400/pasok-pakistan.jpgΔιαβάζουμε ότι η όποια συμφωνία επιτευχθεί από την Ευρωπαική ΄Ενωση για το Ελληνικό χρέος θα έρθει στο Κοινοβούλιο με 180 ψήφους.

Για το θέμα αυτό λοιπόν άρχισε φαγομάρα μέσα στη βουλή και συγκεκριμένα ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται αρνητικοί «Μέχρι και παραιτήσεις υπουργών να περιμένουμε» δηλώνει στα «ΝΕΑ» κυβερνητικό στέλεχος.

Απευθυνόμαστε όλοι λοιπόν οι ΄Ελληνες προς τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με την θερμή παράκληση να καταψηφίσουν έστω αυτή τη φορά τη νέα δανειακή σύμβαση που θέλει να επιβάλει η Ευρωπαική ΄Ενωση στη χώρα μας.

Κύριοι βουλευτές, κύριοι εκπρόσωποι του ΄Εθνους επιτέλους φανήτε μία φορά ΑΝΔΡΕΣ με δυνατούς αδένες μέσα στα παντελόνια σας και αψηφίστε κάθε φοβέρα, αψηφίστε κάθε εκβιασμό από όπου και αν προέρχεται. Σκεφθήτε έστω και μια φορά αυτόν τον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό που η χουντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου με εντολή πάντα της Τρόικας και της Ε.Ε. προσπαθούν να τον εξαφανίσουν από προσώπου γης. Σκεφθήτε και συναισθανθήτε ότι εάν είστε εκλεγμένοι βουλευτές, είστε από αυτόν τον κατετρεγμένο και δυστυχισμένο λαό.

Δεν σας εξέλεξαν βουλευτές ούτε η Τρόικα, ούτε η Ευρωπαική ΄Ενωση, ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Βενιζέλος. Τι απολογία θα δώσετε στους ΄Ελληνες ψηφοφόρους όταν βρεθήτε ενώπιος ενωπίω ; Με όλες αυτές τις ψηφοφορίες που έγιναν μέσα στη βουλή και οι οποίες έγιναν εις βάρος των Ελλήνων, τι θα τους πείτε όταν τους επισκεφθήτε στα χωριά τους εν όψει εκλογών ; Θα τους συναντήσετε με καθαρή τη συνείδησή σας, ότι πράξατε επαξίως το καθήκον σας ; Δεν νομίζω ότι κάποιος από σας είναι κτήνος και θα σκεφθεί κάτι τέτοιο, αφού είναι σίγουρο ότι όλοι σας πιεστήκατε να ψηφίσατε υπέρ των ξένων τοκογλύφων δανειστών μας.

Προσέξτε μόνο ένα πράγμα, μη λέτε τη λέξη « ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ» διότι στη θέση σας θα έλθει ο πρώτος αναπληρωματικός και ο αριθμός των βουλευτών θα παραμείνει ο ίδιος. Μη νομίζετε ότι βοηθάτε το λαό με το να παραιτηθήτε αν και αυτό εσείς το εκλαμβάνετε με δύο όψεις, η μία ότι παραιτηθήκατε για να μην ψηφίσετε εις βάρος του λαού και η άλλη να μην έρθετε σε ρίξη με το κόμμα σας, αλλά παραιτήστε για να το διευκολύνετε στο να μπει στη βουλευτική σας θέση κάποιος άλλος που θα ψηφίσει αυτό που θέλει η κυβέρνηση. Λοιπόν να μην είστε διπρόσωποι,να μην είσθε δίφατσοι.

Σκεφθήτε ότι το σωστό είναι να πείτε ΟΧΙ στη Τρόικα, ΟΧΙ στη Ε.Ε., ΟΧΙ στη χουντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ στο Γιώργο Παπανδρέου που πήρε εντολή να ξεπουλήσει τα πάντα εδώ στη πατρίδα μας

Να καταψηφίσετε και να γίνετε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ βουλευτές..

Σκεφθήτε ότι μια μέρα ο Γ.Παπανδρέου θα εγκαταλείψει τη χώρα μας.

Σκεφθήτε ότι όλοι εσείς είσθε μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας.

Σκεφθήτε ότι ψηφίζοντας κάθε επιθυμία των ξένων που αποβαίνει εις βάρος της πατρίδας μας, θα ονομασθήτε από το λαό ως χουντικοί βουλευτές.

Σκεφθήτε ότι με κάθε αρνητική σας ενέργεια προς το λαό, δεν πρόκειται να ξαναεκλεγείτε βουλευτές.

Σκεφθήτε και πράξετε το σωστό, το δίκαιο και το νόμιμο

Αναγνώστης ( Κ.Π.)