17 Οκτωβρίου 2011

«Πυρά» Ν.Δ. κατά Κουκουλόπουλου για τα σκουπίδια

http://news.princeoliver.com/wp-content/uploads/2011/10/mixelakis-thumb-large-191x206.jpgΕπίθεση στον υφυπουργό Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στη δήλωσή του, ο Γ. Μιχελάκης αναφέρει:

"Ο υφυπουργός κ. Κουκουλόπουλος εξάντλησε σήμερα και τα τελευταία υπολείμματα της αξιοπιστίας του.

- Την Πέμπτη (στο MEGA ) διαβεβαίωνε ότι 'σε δυο – τρεις ώρες θα ξεκινήσει η αποκομιδή σκουπιδιών'.

- Την Παρασκευή το πρωί (στη ΣΚΑΪ TV ) υποστήριζε πως 'τα σκουπίδια θα αρχίσουν να μαζεύονται σήμερα, μέρα και όχι νύχτα'.

- Το μεσημέρι (στο ΒΗΜΑ FM ) επαναλάμβανε ότι 'η αποκομιδή θα ξεκινήσει αργά το μεσημέρι'.

- Το βράδυ (στο MEGA ), αφού εξύβρισε τους εργαζόμενους, δεσμευόταν ότι 'η Δευτέρα θα είναι μια άλλη μέρα. Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε μια καθαρή Αθήνα'.

- Σήμερα, όλες οι δηλώσεις του διαψεύδονται και ο ίδιος, είτε προσποιείται πως δεν βλέπει, είτε νομίζει πως μπορεί να εξαπατά τον κόσμο.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, ο αρμόδιος υφυπουργός να δεσμεύεται με τέτοιες κατηγορηματικές δηλώσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να διαψεύδεται τόσο κραυγαλέα και να παραμένει στη θέση του. Η αλήθεια είναι ότι σηκώνει τα χέρια μπροστά σ’ ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους πολίτες και έχει εξελιχθεί πλέον σε σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Και κάτι ακόμη: Αν νομίζουν ότι μπορούν, παίζοντας με τα σκουπίδια, να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τις πραγματικές διαστάσεις της ανάλγητης πολιτικής τους, είναι βαθιά γελασμένοι".