23 Οκτωβρίου 2011

«Συζητάμε με τον ΠΑΟΚ σε θετικό κλίμα»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9GKAWP_LJNCPpSN9XvO7E31XgImkOndxTxI6xXCG5TH7AG0h5-ihyT_PkX6kCpw2o_BI8jLLVKQi_XLhN9CIBZfpuDkVp-EkqfnpjC87viXLrYFh0GhXVPtyzvb8Ay-DLEBjx62sX7vuL/s1600/amanatidis.jpgΟ μάνατζερ του Γιάννη Αμανατίδη αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» για τον διεθνή άσο.

Ο Ντιρκ Λιπς μίλησε στα "Σπορ του Βορρά", επισημαίνοντας ότι έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, όμως, δεν υπάρχει στα χέρια μας επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, δήλωσε ο μάνατζερ του Αμανατίδη: "Ο Γιάννης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Σάμροκ Ρόβερς. Έκανε, όμως, αυτό το ταξίδι για να δει και τον αδελφό του. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας και υπάρχει θετικό κλίμα. Πρέπει όμως να σας διευκρινίσω πως δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ".

Για το αν έχει διάθεση να έρθει ο Αμανατίδης στην Ελλάδα: "Δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στη Ελλάδα και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα του προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να αγωνιστεί. Δε θα παίξει ρόλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας. Το σημαντικό είναι ότι θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα του δώσει τις κατάλληλες προοπτικές.

Για τις καλές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Ο Γιάννης έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. καθώς ήταν συμπαίκτης στην Εθνική ομάδα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Πάντως, είτε μείνει στη Γερμανία είτε έρθει στη Ελλάδα, το κεφάλαιο Εθνική παραμένει ζωντανό γι' αυτόν. Στο ποδόσφαιρο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί".

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr