19 Οκτωβρίου 2011

http://img.protothema.gr/18EDD2F3796470E4A86E5432BF761355.jpgΑπροσπέλαστο θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων από τα συνδικάτα.

Από νωρίς το πρωί είναι κλειστό το ανερχόμενο ρεύμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Αμαλίας, ενώ σε λίγο αναμένεται να κλείσει και η κάθοδος.

Οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα παραμείνουν κλειστοί μετά από απόφαση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 09:00 το πρωί έχουν δώσει ραντεβού οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ, στην Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των Εμπόρων, στο υπουργείο Εμπορίου.

Το μεγάλο ραντεβού έχει δοθεί για τις 11.00 στο Πεδίο του Άρεως από τη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Στις 11.00 θα συγκεντρωθούν και μέλη Ταξικών Συνδικάτων στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης συγκέντρωση Αριστερών Συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο Μουσείο στην Πατησίων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, ενώ ενδέχεται να ενσωματωθούν με την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.