29 Οκτωβρίου 2011

Ο Τζιτζικώστας ανασκεύασε και μπράβο του... αντίθετα το σούργελο η Πιπιλή επιμένει (βίντεο)!

http://tzitzikostas.gr/wp/wp-content/uploads/2007/08/io9r1283.pngΧθες γράψαμε για τις λάθος δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα που από κεκτημένη ταχύτητα χάρισε την αντίδραση χιλιάδων συμπολιτών μας στον ανύπαρκτο ΣΥΡΙΖΑ και τον γελοιό Κουράκη, ενώ όπως αποδείχθηκε μετά την αποχώρηση των "επισήμων" ο κόσμος επέβαλε με το χειροκρότημά του την παρέλαση των Συλλόγων τους οποίους αποθέωσε βάζοντας στο περιθώριο τους ανθέλληνες σαν τον Κουράκη. Χθες το απόγευμα ο Α. Τζιτζικώστας μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή για τα γεγονότα στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης, δικαιολόγησε εν μέρει, αφού προφανώς είδε τι έγινε στη συνέχεια της παρέλασης (τις δηλώσεις τις έκανε αμέσως μόλις έφυγε ο Παπούλιας και μάλλον πριν δει ότι στη διαμαρτυρία δεν συμμετείχε μόνο μια μειοψηφία)  την οργή του κόσμου που αντέδρασε έστω και μ' αυτή την ακραία αλλά επιβεβλημένη πράξη και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η σημερινή μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των Θεσσαλονικέων, αλλά και όλων των Ελλήνων. Η οργή, η αγανάκτηση και η απελπισία του κόσμου που πλήττεται βάναυσα από τα επώδυνα μέτρα της κυβέρνησης είναι απολύτως δικαιολογημένη. Το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους. Ημέρες όμως όπως η σημερινή, ανεκτίμητης εθνικής και ιστορικής σημασίας, κατά την οποία τιμούμε τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα και την ελευθερία, θα πρέπει να διαφυλαχθεί ώστε να μεταφερθεί το μήνυμά της αναλλοίωτο, χωρίς γεγονότα που θα το επισκιάζουν με οποιοδήποτε τρόπο. Όλοι μας βιώνουμε τις συνέπειες της άδικης αυτής κυβερνητικής πολιτικής, οφείλουμε όμως τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε να διαφυλάξουμε, με κάθε τρόπο, το κύρος, τις αξίες και την ιστορία της πατρίδας μας. Η κυβέρνηση οφείλει έστω και τώρα να λάβει σοβαρά υπόψη της το ηχηρό μήνυμα που της έστειλαν για ακόμη μια φορά οι πολίτες.»

Πιστεύουμε και γι αυτό το δημοσιεύουμε ότι με τις δηλώσεις του αυτές ο Α. Τζιτζικώστας τάσσεται με την πλειοψηφία του κόσμου που ακόμα και αν δεν συμμετείχε χθες ενεργά στις αποδοκιμασίες εναντίον των πολιτικών ακόμα και αν δεν του άρεσε ότι δημιουργήθηκαν επεισόδια στις παρελάσεις και χάλασε η γιορτινή ατμόσφαιρα που πρέπει να επικρατεί τέτοιες μέρες, το απέλαυσε και εσωτερικά, ειδικά ο κόσμος της ΝΔ που ούτως ή άλλως δεν είναι του πεζοδρομίου, χάρηκε. Ο άλλος λόγος φυσικά που δημοσιεύουμε τις δηλώσεις του Α. Τζιτζικώστα, με την παρότρυνση άλλες φορές να είναι πιο προσεκτικός, είναι και το ότι προς τιμήν του παραβρέθηκε σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις της πόλης της προηγούμενες τρεις μέρες και δεν φοβήθηκε ακόμα και τις αποδοκιμασίες, σε αντίθεση πχ. με την κότα τον Γκιουλέκα που ήταν παντελώς απών (και κρίμα γιατί τον εκτιμάγαμε και τον θεωρούσαμε δυναμικό!!). Μάλιστα προχθές στη μαθητική παρέλαση ο Τζιτζικώστας αν και "πολιορκήθηκε" πλησίασε τους καθηγητές που διαδήλωναν και συνομίλησε μαζί τους...

http://images.inews.gr/102/pipili-kata-tatouli.jpgΑντίθετα το γνωστό σούργελο Φ. Πιπιλή, ό γυναικείος Μανώλης της ΝΔ, όχι μόνο δεν κατάλαβε το λάθος αλλά γύρναγε και τα κανάλια χθες και επέμενε να μιλάει για μειοψηφίες, πράγμα που δείχνει πόσο μακριά από την κοινωνία είναι κι ας λέει "εγώ ρε είμαι μακριά από την κοινωνία;" όπως τον τρελό που λέει "εγώ είμαι ρε για το τρελοκομείο;". Απολαύστε τον ογκόλιθο της πολιτικής να λέει ότι οι χθεσινές διαμαρτυρίες του κόσμου σε όλη την Ελλάδα της θυμίζουν "μέρες Δεκέμβρη του 2008"!!! Μεγάλη το βρήκες και άμα σε ακούμε δεν προβληματιζόμαστε γιατί το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει είτε είναι κυβέρνηση είτε είναι αντιπολίτευση: