Εντάξει ας υποθέσουμε ότι τα κατάφεραν οι αστυνομικοί και τους προστάτευσαν αυτή την ημέρα και οι εν λόγω ΜΑΛΑΚ@@ πολιτικοί έφυγαν ικανοποιημένοι και χωρίς άγχος, από το φόβο που είχαν επειδή υποψιάζονταν το τι θα τους συμβεί.
Θέλω να τους ρωτήσω τι θα γίνει όταν έλθει εκείνη η ευλογημένη η ώρα των εκλογών, όπου θα είναι υποχρεωμένοι όλοι τους να βρίσκονται επί ένα μήνα στις περιφέρειές τους και να περιοδεύουν από χωριό σε χωριό για να πείσουν αυτόν τον αγανακτισμένο λαό να τους ξαναψηφίσει; Θα το τολμήσουν κάτι τέτοιο ; Θα έχουν το θάρρος ή το θράσος να ανέβουν σε βήμα και να μιλήσουν;
Ιδιαίτερα σκέπτομαι εκείνους τους ΜΑΛΑΚ@@ χειροκροτητές του Ευάγγελου Βενιζέλου μέσα στη Βουλή, όταν εκείνος διάβαζε την επιστολή που έστειλε στη Διευθύντρια του Δ.,Ν.Τ. τη Λαγκάρντ.
΄Ολοι αυτοί οι χειροκροτητές να είναι υπέρβεβαιοι ότι ήρθε πλέον η ώρα για το δικό τους πολιτικό «κούρεμα».
Ο καιρός γαρ εγγύς
Αναγνώστης (Κ.Π.)