19 Οκτωβρίου 2011

Διαβάστε τι θα ζητήσει ο ΓΑΠ απ' τον Σαμαρά σε λίγο!!!

http://www.skai.gr/files/temp/8F543EDE8C06512A68622B51D983C3B3.jpgΕπίσημη παραδοχή ΓΑΠ σε λίγο, ότι αδυνατεί όχι μόνο να κυβερνήσει αλλά και να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους!!!

Σε απόλυτη ρήξη οι σχέσεις Παπανδρέου – Σαμαρά μετά το χθεσινό ναυάγιο της συνάντησης. «Όταν καλείς έναν άνθρωπο σε διάλογο, δεν μπορείς να τον βρίζεις», δήλωναν χαρακτηριστικά πηγές από τη ΝΔ, ενώ ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, σε μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε ότι πήγε να ακούσει τον κ. Παπανδρέου λόγω των κρίσιμων συνθηκών. «Διαφορετικά δε θα πήγαινα καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ποιος τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία είναι ολοφάνερο. Με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες, δεν έχω να πω τίποτα», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία εντός της ημέρας με τον κ. Σαμαρά. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει κάτι από τον κ. Σαμαρά χωρίς να ξεκαθαρίζει τί είναι αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο κ. Παπανδρέου να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΝΔ να μεταβούν μαζί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής.

Πάντως, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πηγές της Συγγρού τόνιζαν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει επανειλημμένως διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στο λάθος.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι με τον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργο Καρατζαφέρη, στη 13:00 με την γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και στις 14:00 με τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα.