31 Οκτωβρίου 2011

Δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση εξήγγειλε το ΓΑΠάκι...

Τώρα να δω τους μάγκες! Φυσικά οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις το άκουσαν γιατί έφυγε ένα βάρος από πάνω τους... εννοείται ότι συμπλήρωσε πως η όποια απόφαση δεν θα είναι ψήφος για ποιο κόμμα θέλουμε αλλά απλά αν δεν τη θέλει ο λαός δεν θα εφαρμοσθεί... κουβέντα για παραίτηση και εκλογές αν χάσει το δημοψήφισμα μιας και όπως είπε "η Κυβέρνηση διαθέτει τη δεδηλωμένη και έχει δύο χρόνια σκληρής δουλειάς μπροστά της"

Τώρα μιλάει ο Βενιζέλος, ο οποίος έχει απείρως μεγαλύτερη πλάκα απ' τον ΓΑΠ και θα πρότεινα να αλλάξετε κανάλι όσοι τον βλέπετε γιατί θα σας πείσει να ψηφίσετε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα μιας και:

- Όπως λέει αυτή η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη Κυβέρνηση του Έθνους που μειώνει το χρέος κατά 100 ολόκληρα δις, όσο το μισό ΑΕΠ!!

- Μεταξύ Έθνους και Τραπεζών ο Μπένυ διαλέγει τις Τράπεζες τις οποίες θα τσακίσει μιας και με ένα λογιστικό άλμα είπε ότι αφού "τώρα έχουν 200 δις ομόλογα στα χέρια τους, μετά το κούρεμα θα έχουν 70 δις" (100 δις που θα χάσουν και 30 δις που θα πάρουν απ' το κράτος και θα γίνουν μετοχές που θα πάρει το Κράτος)... φυσικά ο Μπένυ ξέχασε να μας πει ότι μεγάλο μέρος απ τα 100 δις που θα κουρευτούν δεν είναι των Τραπεζών αλλά των ασφαλιστικών Ταμείων και των ασφαλισμένων ;) Αλλά ποιος τους πηδάει αυτούς... εξάλλου σιγά μη σκεφτεί το πόπολο "μα θα φτάσουμε στο ίδιο ποσοστό αφού θα έχουμε ξεπουλήσει περιουσία 50 δις και θα έχουμε δώσει και καμιά Ακρόπολη στο Μουσείο του Λούβρου προς εκμετάλλευση"

- Λέει η ΝΔ ότι μετά από 10 χρόνια θα ξαναπάει το χρέος στο ποσοστό που ήταν το 2009. Μα ξεχνάει ότι το έλλειμμα ήταν 15% και σ' αυτό πρέπει να προστεθούν και τα ελλείμματα των επόμενων ετών!!! Δηλ. σύμφωνα με τον Μπένυ στο 120% της ΝΔ του 2009 πρέπει να φορτωθεί και τα ελλείμματα του ΠΑΣΟΚ το 2010, 11, 12 κ.λπ!! Φοβερό; Γι αυτό σας λέω σταματείστε να διαβάζετε :)

- Γιατί δεχόμαστε τώρα το κούρεμα ενώ πριν δεν το δεχόμασταν; Μα υπάρχει περίπτωση να σου προσφέρει η διεθνής κοινότητα τέτοια μείωση και για λόγους μικροπολιτικούς ή μικροψυχίας να την απορρίψουμε; [Δείτε εδώ στις δηλώσεις ΓΑΠ τι θα πει μικροψυχία και μικροπολιτική]

- Και έκλεισε: Να ξαναγνωριστούμε ως Έθνος και να οργανώσουμε τη φυγή προς τα εμπρός. Ευχαριστώ. Αμήν.