27 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς πολιτικούς η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη... θα τ' ακούσει για όλους ο "δανειστής"

Στόχος αποδοκιμασιών έγινε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης[Απών μετά τις χτεσινές αποδοκιμασίες ο "νταής" Πάνος Μπεγλίτης που ήθελε να πιαστεί στα χέρια με τον κόσμο και τον πήρε σηκωτό η φρουρά του... άρα θα τα ακούσει για όλους τους ο "δανειστής" του Αντρέα. Απαράδεκτοι και οι της ΝΔ που δεν πήγαν!! Δεν μπορείς κ. Γκιουλέκα να βάζεις πριν ένα χρόνο υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και να φοβάσαι να εμφανιστείς δημόσια; Έχεις κάνει κάτι και κρύβεσαι;]

Χωρίς την παρουσία πολιτικών προσώπων πραγματοποιείται η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, υπό το φόβο νέων αποδοκιμασιών, αποφάσισε τελικά να μην δώσει το παρών στην εκδήλωση.

Ο κ. Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, έγιναν δεκτοί χτες με γιουχαΐσματα από πολίτες, έξω από τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης.

Οι περισσότεροι πολιτικοί, πάντως, κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. φοβούνται τις αποδοκιμασίες του κόσμου στις εκλογικές τους περιφέρειες και για αυτό θα προτιμήσουν να… κάτσουν σπίτι τους.