26 Οκτωβρίου 2011

Μ. Κεφαλογιάννης: Συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι όσοι εργάστηκαν στην απογραφή

http://www.cretalive.gr/img/thumbs/resized/1c103b2c1d63bdbe5f04758d60ace325.jpgΓια εμπαιγμό όσων εργάστηκαν για την απογραφή του πληθυσμού κάνει λόγο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τονίζοντας ότι εξακολουθούν να παραμένουν μετά από πέντε μήνες απλήρωτοι.

Ο κ.Κεφαλογιάννης σε παρέμβαση του στη Βουλή για το θέμα αυτό προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών-Δημ. Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επισημαίνει τα εξής:

Οι εργαζόμενοι που δούλεψαν στην απογραφή εξακολουθούν ύστερα από πέντε μήνες να παραμένουν απλήρωτοι, να βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά την ασφαλιστική κάλυψη και την ανανέωση του βιβλιαρίου ασθενείας. Παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις των Υπουργείων σας και της Διοίκησης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η αντιμετάθεση των ευθυνών μεταξύ σας συνεχίζεται, όπως και ο εμπαιγμός των εργαζομένων, που εμπιστεύτηκαν το κράτος ΓΑ Παπανδρέου-Τρόικας.

Ερωτασθε εάν και πότε η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση ΓΑ Παπανδρέου προτίθεται να εξοφλήσει τα οφειλόμενα στους απογραφείς του 2011?