27 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο... σώθηκε και σήμερα η χώρα

[Όποιοι περιμένετε τώρα το διάγγελμα ΓΑΠ δεν ψρειάζεται να αγωνιάτε...διαβάστε εδώ τι θα πει και κάντε καμιά καλύτερη δουλειά...]

Τους αρχηγούς των κομμάτων ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης η κυβέρνηση για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και το κούρεμα του ελληνικού χρέους με μια διαδικασία παρωδία.

Αναλυτικά ο κ. Βενιζέλος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά η οποία διήρκεσε δύο ολόκληρα λεπτά!! Για τέτοια ενημέρωση μιλάμε: Σώσαμε την Ελλάδα, σώσαμε την Ευρώπη, σώσαμε το Ευρώ, σώσαμε τις Τράπεζες, σώσαμε το ασφαλιστικό σύστημα, σώσαμε τις συντάξεις, καληνύχτα Αντώνη.


Ανάλογες τηλεφωνικές ενημερώσεις έγιναν και στη Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Αλέκα Παρήγα, τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη, τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη ΚουβέληΠριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και το υπουργικό συμβούλιο, όπου έγινε λεπτομερής συζήτηση με τους υπουργούς. Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους του για τις αποφάσεις.

Ο πρωθυπουργός έκανε σαφές ότι την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος την έχει η ελληνική κυβέρνηση, ενώ ξεκαθάρισε στους υπουργούς του ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές.