05 Οκτωβρίου 2011

Στην Εθνική Ελλάδας ο Βιεϊρίνια;

http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2011/40/71786-santos.jpgΜια "μεταγραφή" που θα ισχυροποιήσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της Εθνικής συζητήθηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που υπό προϋποθέσεις μπορεί να λάβει και την ελληνική υπηκοότητα και να παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Πορτογάλος είναι στον 4ο του χρόνο στη χώρα μας και αν συμπληρώσει πενταετία, την ώρα που ετοιμάζεται να γίνει και πατέρας με συμπατριώτισσά μας, πληροί τις προϋποθέσεις για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο.

Αν λοιπόν ο Βιεϊρίνια παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα, ανοίγει ο δρόμος για την Εθνική μας, καθώς με τα χρώματα της Πορτογαλίας έχει συνολικά 92 συμμετοχές αλλά με τις ομάδες από U16 έως U23.

Το θέμα φυσικά είναι τι θα επιλέξει ο 25χρονος παίκτης, ο οποίος έχει κληθεί στο παρελθόν στην προεπιλογή των Ανδρών χωρίς όμως ακόμα να κάνει ντεμπούτο.

Αν τελικά πουληθεί στο εξωτερικό, λογικά θα ανοίξει και η πόρτα της χώρας του και το θέμα κάπου εκεί θα λήξει. Μένοντας όμως εδώ, τίποτα δεν αποκλείεται. Ειδικά από την στιγμή που στον πάγκο της Εθνικής μας κάθεται ο συμπατριώτης του, Φερνάντο Σάντος.

Ωστόσο όλα τα παραπάνω αυτή τη στιγμή παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο και ειδικά αυτή την στιγμή που η προσοχή όλων είναι στον "τελικό" της Παρασκευής (7/10) κόντρα στην Κροατία για την 1η θέση του ομίλου.

sport24.gr