20 Οκτωβρίου 2011

"Ιδεολογικό " πλιάτσικο και βανδαλισμοί κουκουλοφόρων στα γραφεία της ΕΣΕΕ

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2011/09/108515_0953.jpgΕκτεταμένες ζημιές και βανδαλισμούς υπέστησαν τα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κατά τα χθεσινά επεισόδια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδη στο in.gr ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε χθες το απόγευμα τις τζαμαρίες του κτιρίου της ΕΣΕΕ επί της οδού Μητροπόλεως εισέβαλε στο ισόγειο και κατέστρεψε ότι βρήκε μπροστά της. Εν συνεχεία οι άγνωστοι ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου εισέβαλαν στα γραφεία και προχώρησαν στην κλοπή ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών, αφήνοντας πίσω τους μεγάλες ζημιές.

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε καταγραφή των ζημιών. Είμαστε τυχεροί που δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες», δηλώνει ο κ. Κορκίδης, ο οποίος απορεί με το μένος των εισβολέων. «Κατέστρεψαν ακόμη και τον ανελκυστήρα», σημειώνει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον ίδιο το αρχείο της ΕΣΕΕ δεν υπέστη ζημιά, καθώς βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο καλά φυλασσόμενο.

Για λόγους αποκατάστασης των ζημιών η Συνομοσπονδία ανακοίνωσε πως αναστέλλει την λειτουργία της μέχρι την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011.